Sezen Aksu’nun ”Yalancı Dünya”sı Ezgi Bıcılı’ya emanet!

Geçen yıl yayınlamış olduğu ”Yaz Bitmeden” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı ”Ezgi Bıcılı”; 2020’de yepyeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu.

Yayınlanma:
Sezen Aksu’nun ”Yalancı Dünya”sı Ezgi Bıcılı’ya emanet!

Geçen yıl yayınlamış olduğu ”Yaz Bitmeden” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı ”Ezgi Bıcılı”; 2020’de yepyeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu. ‘

‘Ezgi Bıcılı”; Sezen Aksu’nun kült olmuş şarkılar listesine adını altın harflerle yazdıran ”Yalancı Dünya” şarkısını yeniden ve farklı bir şekilde yorumladı. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkının özgün ve yepyeni düzenlemesini ise Can Ercan ve Ateş Berker Öngören tamamladı.

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve uzun yıllar piyano öğretmenliği yapan ”Ezgi Bıcılı”, aynı zamanda Türk Pop müziğinin en değerli isimlerinden Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İzmir Kent Orkestrası gibi birçok sanatçı ve grup ile de uzun yıllar vokal olarak çalıştı.

”Ezgi Bıcılı” şimdilerde türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan geniş sahne repertuvarının yanı sıra sahne performanslarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. ”Ezgi Bıcılı”, yepyeni şarkısıyla ilgili heyecanını ve duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;“Yalancı Dünya, tam bu dönemdeki hislerimizin tercümanı olacak bir şarkı. Sözlerdeki isyanı ve başkaldırıyı herkesin benim kadar hissedeceğine inanıyorum, umarım çok seversiniz.”

Genç ve başarılı yönetmen Mert Özkan; ”Ezgi Bıcılı”nın yeni projesinin yönetmen koltuğundaydı. Klipteki rengarenk kostümler, makyajlar, pastalar ve dans şovlar iddialı projenin dikkat çeken detayları arasında yerini aldı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet