Sıcak sessiz asfalt dönemi

Yücel, bir ilki daha alanya’ya kazandırdı alanya’da sessiz sıcak asfalt dönemi[SLGF id=613]AKDENİZ BÖLGESİNDE İLK DEFA ALANYA’DA UYGULANIYORAlanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz bölgesinde bir ilk olan “sıcak...

Yayınlanma:
Sıcak sessiz asfalt dönemi

Yücel, bir ilki daha alanya’ya kazandırdı alanya’da sessiz sıcak asfalt dönemi

[SLGF id=613]

AKDENİZ BÖLGESİNDE İLK DEFA ALANYA’DA UYGULANIYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz bölgesinde bir ilk olan “sıcak sessiz asfalt” dönemini başlattı. İlk olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde başlatılan sessiz asfalt öncelikle okul ve hastane çevresindeki caddelere dökülecek.

SESSİZ SICAK ASFALT, ARAÇ TRAFİĞİNDE SÜRTÜNMEDEN DOLAYI OLUŞAN GÜRÜLTÜYÜ YARIYA İNDİRİYOR

Çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, “Asfalta eklenen katkı malzemesi sayesinde araç trafiğindeki sürtünmeden dolayı oluşan sesi azaltmayı hedefliyoruz. İlk olarak sessiz asfalt çalışmamızı Hastane çevresinde başlattık. Gürültü kirliliği çağımızın en önemli sorunlarından birisi. Biz gürültü kirliği ile mücadelemizi sürdürürken, caddelerimizde de bunu en aza indirmeyi hedefliyoruz. Sessiz sıcak asfalt çalışmaları hastane ve okul gibi gürültü kirliğinden en fazla rahatsız olan kurumların çevresindeki yollarda devam edecek. Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

ÖNCELİK HASTANE VE OKUL ÇEVRESİNDEKİ YOLLARDA

Yüzde 02 oranında modifiye edilmiş selülozik elyaf eklenen sıcak asfalt araç trafiğinde oluşan gürültüyü yarı yarıya azaltıyor. Bu özelliği ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile öncelikle hastane ve okul çevresindeki caddelere dökülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet