Şişecam ZeroBuild’22 Forumu’na Katılacak

Üretim kapasitesi açısından dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam, Sıfır Enerji Bina etkinliği ZeroBuild’22 Forumu’na katılacak.

Yayınlanma:
Şişecam ZeroBuild’22 Forumu’na Katılacak

Üretim kapasitesi açısından dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam, Sıfır Enerji Bina etkinliği ZeroBuild’22 Forumu’na katılacak. Şişecam, forumda “Yapılarda Karbon Emisyonlarının Azaltımında Malzeme Yönetimi” ve “NSEB ve Isı Yalıtımı” oturumlarında düzcam ürünlerinin karbon emisyonlarının azaltılmasına katkısını ve yasal düzenlemeler yönü ile NSEB’in cam sektörüne etkilerini anlatacak. Şişecam, etkinlikte kuracağı standında, sektör profesyonellerine enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini tanıtırken katılımcılar Şişecam standında kurulu Isıcam K 3+ test tünelini deneyimleme fırsatı bulacak.

 

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam, enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile yaşama değer katmaya devam ediyor.  Şişecam, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde TÜYAP’ta 44. Yapı Fuarı bünyesinde düzenlenen Sıfır Enerji Bina etkinliği ‘ZeroBuild’22 Forumu’na katılacak. Şişecam forumun “Yapılarda Karbon Emisyonlarının Azaltımında Malzeme Yönetimi” oturumunda, ürünlerinin karbon emisyonlarının azaltılmasına katkısı ile ilgili bir sunum gerçekleştirecek. Forumda yer alan standında sektör profesyonellerine etkin enerji tasarrufu için geliştirdiği nitelikli ürünleri ve yalıtım camlarındaki geniş ürün gamı hakkında bilgi vererek Isıcam K 3+ test tünelini katılımcılara deneyimletecek. 

 

“Change Starts Here-Değişim Burada Başlıyor” sloganıyla, 16 farklı oturumda düzenlenecek olan etkinliğe, ulusal ve uluslararası alanda birçok uzman konuşmacı ve akademisyen katılacak. Bu yıl fiziki olarak yapılacak olan “Sıfır Enerji Bina” etkinliği aynı zamanda Yapı Fuarı ve ZeroBuild Türkiye Youtube kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Forumda, Sıfır Enerji Bina konusunun nasıl geliştirileceği ve dönüşümün nasıl sağlanacağı ele alınacak. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet