Şişli’de bulunan 57 kedi sahiplendirilecek

Geçtiğimiz 7 Aralık tarihinde İzzetpaşa Mahallesi’ndeki bir iş yerinde emniyet güçleri tarafından yapılan aramada kutuların içinde bulanan; 9’u yavru, 48’i de yetişkin olmak üzere toplam 57 kedi, Şişli Belediyesi Veteriner...

Yayınlanma:
Şişli’de bulunan 57 kedi sahiplendirilecek

Geçtiğimiz 7 Aralık tarihinde İzzetpaşa Mahallesi’ndeki bir iş yerinde emniyet güçleri tarafından yapılan aramada kutuların içinde bulanan; 9’u yavru, 48’i de yetişkin olmak üzere toplam 57 kedi, Şişli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin üstün gayreti ile tedavi ve bakımları yapılarak sahiplendirilmeye başlandı.

Şişli Belediyesi can dostlarını yalnız bırakmadı

Merkeze alınan kedilerin sahiplendirilmelerinin 14 Aralık Pazartesi itibariyle, sahiplendirme formu ve mikrochip kaydı ile yapılacağı belirtildi.

Sahiplenmek isteyen vatandaşların ilgili birime bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Sokaklara dönebilecek olan kediler, Şişlili gönüllüler ile birlikte mahallelerdeki gönüllülerin besleme yaptığı yaşam alanlarına bırakılacak.

“Kedilerin deney merkezlerine verilmesi söz konusu değil”

Bazı sosyal paylaşım sitelerinde iddia edildiği şekilde kedilerin herhangi bir ticari amaçla, deney merkezleri, lokantalar ve benzeri yerlere verilmesi, üretilmesi, satılması gibi bir durum söz konusu olmadığına işaret eden Şişli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, konu hakkında şu bilgileri verdi:

“Kedileri toplayan kişi sokağındaki hayvanları düzenli olarak besleyen, hasta olanları tedavi olmaları için merkezimize getiren, tanıdığımız gönüllülerden birisidir. Şişli Belediyesi olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız ve gönüllülerle işbirliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz”


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet