Sofralarda yılbaşı atmosferi

Sürekli güncellenen zengin koleksiyonu ile yaşam alanlarına lüks, estetik ve konforun buluştuğu özel tasarımlar sunan Luxury Line’ın farklı stillerdeki yemek odası takımları, yılbaşı neşesini şölene dönüştürüyor. Mobilya...

Yayınlanma:
Sofralarda yılbaşı atmosferi

Sürekli güncellenen zengin koleksiyonu ile yaşam alanlarına lüks, estetik ve konforun buluştuğu özel tasarımlar sunan Luxury Line’ın farklı stillerdeki yemek odası takımları, yılbaşı neşesini şölene dönüştürüyor. Mobilya kenti MASKO’da yer alan markanın, evlere ihtişam katan yemek odası modellerine göz atmak isteyenler, Luxury.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line markası, Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretimi gerçekleştirilen yerli lüks tasarımları, şimdiye kadar dört kıtadan 80’in üzerinde ülkeyle buluşturdu. Firma, fiziksel mağazacılığın yanı sıra İngilizce, Fransızca, Rusça ve Arapça yayınlanan e-ticaret sitesi Luxury.com.tr aracılığıyla da dünyanın her yerinden sipariş alıyor. Koleksiyonunda, ağırlıklı olarak günümüz yaşam tarzının, geçmişten gelen klasik çizgiler ve zarif detaylarla ustaca harmanlandığı avangart tasarımlara yer veren Luxury Line Mobilya, yemek odaları için zengin modelleri bir arada sunuyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet