Sona gelindi

Cenaze hizmetleri binası inşaatında sona gelindi4 ADET 12 ÜNİTELİ MORG, OTOPSİ VE SAVCI ODASI DA BULUNUYOROba Mahallesi’nde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında inşa edilen Cenaze Hizmetleri Binası’nda, 4 adet 12 üniteli...

Yayınlanma:
Sona gelindi

Cenaze hizmetleri binası inşaatında sona gelindi

4 ADET 12 ÜNİTELİ MORG, OTOPSİ VE SAVCI ODASI DA BULUNUYOR

Oba Mahallesi’nde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında inşa edilen Cenaze Hizmetleri Binası’nda, 4 adet 12 üniteli morg, otopsi odası ve savcı odası, cenaze yıkama odaları, bekleme salonları, ziyaretçiler için bay ve bayan mescit, personel odaları, idare odaları yer alıyor.

[SLGF id=450]

TAZİYE İÇİN AYRI BÖLÜM VAR

Birçok hizmetin ayna anda verilebileceği Cenaze Hizmetleri Binası’nda vatandaşların taziyeleri kabulü için de ayrı bir alan oluşturuldu. Ayrıca cenaze namazı kılma yeri, cenaze hizmetleri için kullanılan çadır ve sandalye depolama binası, cenaze araçları için de otopark alanı bulunuyor.

BÜTÜN CENAZE İŞLEMLERİ TEK ALANDA TOPLANIYOR

Cenaze Hizmetleri Binası hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Büyüyen Alanya’mızda halkımıza cenaze hizmetleri konusunda daha verimli ve konforlu hizmet verebilmek amacıyla Oba'da Cenaze hizmetleri binasını faaliyete geçiriyoruz. İnşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Kısa zamanda hizmete sunacağız. 1 Milyon 300 bin TL’ye mal olan binamızda cenaze hizmetleri kapsamındaki tüm işlemler tek bir alanda toplanmış olacak. Halkımıza en iyi ve en modern hizmeti vermek için çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet