Tatil için ailesi ve arkadaşları ile bir araya gelen yolculara tatil coşkusunu yaşatıyor

Yolcular bugünden itibaren 31 Aralık'a kadar aileleri ve arkadaşları ile bir araya gelecekleri yolculukları daha zevkli hale getirmek için uçak içinde ve yerde özel dokunuşlar görecekler.Yolcular, Dubai Uluslararası...

Yayınlanma:
Tatil için ailesi ve arkadaşları ile bir araya gelen yolculara tatil coşkusunu yaşatıyor

Yolcular bugünden itibaren 31 Aralık'a kadar aileleri ve arkadaşları ile bir araya gelecekleri yolculukları daha zevkli hale getirmek için uçak içinde ve yerde özel dokunuşlar görecekler.

Yolcular, Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki Emirates Dinleme Salonunda seyahatlerine kızarmış hindi gibi çeşitli geleneksel Noel yemeklerinin yanı sıra Noel keki gibi çok çeşitli bayram tatlıları ile başlayabilecekler.

Uçak içinde ise imza niteliğindeki bayram menüsü geri dönüyor. Dubai'den Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Avrupa, ABD, Brezilya, Güney Afrika ve Filipinler'deki seçili rotalara seyahat eden yolcular, Noel'in tadına uçak içinde de varacaklar.

Ekonomi Sınıfı'ndaki yolcular Emirates'in ödüllü şeflerinin hazırladığı patates püresi, bezelye, mini havuçlar ve kızılcık sosuyla servis edilen bayrama özel kızarmış hindiyle kendilerini şımartabilecekler. Tatlı olarak ise Emirates mandalina kompostolu çikolatalı mus servis edecek.

First ve Business Class yolcuları ise kavrulmuş hindi göğsü ve kayısı dolmasının, hindi pastırmalı kremalı brüksel lahanası ile patates kızartmasının ve kızılcık suyunun tadını çıkarabilirler. Tatlı olarak, yolculara Noel Baba esintili çikolatalı kızılcıklı kek veya çikolatalı zencefilli pasta gibi bayram tatlıları servis edilecek.

Tüm sınıflardaki genç yolcular ayrıca bayram dönemi boyunca özel olarak hazırlanmış hindi yemeği için ön sipariş verebilecekler.

Emirates ayrıca, bu yıl Noel alışverişini kaçırmış olabilecek yolcuları için de uçak içinde özel bir dokunuş ekliyor. 23-25 Aralık tarihlerinde, First ve Business Class yolcuları çubuk tarçın, kırmızı kuş üzümü ve portakal dilimleri gibi çeşnilerle servis edilen sıcak şarabın keyfini çıkarabilecekler. Premium sınıflarda, yolcular ayrıca marşmelov, beyaz ve bitter çikolata, çilek ve ahududu gibi eklemeler ile diledikleri gibi özelleştirebildikleri sıcak çikolatanın tadını çıkaracaklar. Sıcak içeceğin yanında kızılcıklı, şam fıstıklı ve beyaz çikolatalı kurabiyeler, baharatlı zencefilli kar şeklinde kurabiyeler ve zencefilli kurabiyeden evler gibi Noel'e özel taze fırın ürünleri servis edilecek.

Bayram sezonu boyunca ve tüm sınıflarda, yolcular Emirates'in uçak içi Noel yemeklerini tamamlayacak geniş içecek seçkisinden faydalanabilecek. Yolcular gökyüzünde en iyi şarapların ve içkilerin keyfini çıkaracaklar.

Noel arefesinde ve Noel gününde, Emirates'in kabin ekibi Noel Baba’nın yardımcıları olarak herkesi bayram havasına sokmak için tüm sınıflarda yenilebilir tatil hediyeleri dağıtacaklar. First Class yolcuları tatile özel bir cupcake'in tadını çıkarırken, Business Class yolcularına ağaç şeklinde zencefilli Noel kurabiyesi ve yanında badem ezmesinden şeker çubuğu dağıtılacak. Ekonomi yolcuları ise çikolatalı şekerlemeye doyacak.

Emirates'in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice, en yeni ve en iyi filmler, harika diziler ve kapsamlı bir müzik seçkisiyle bu Noel'de evden daha iyi bir izleme deneyimi yaratmayı hedefliyor. Yolcular, Evde Tek Başına, 34. Caddedeki Mucize ve Bir Noel Mucizesi gibi favori Noel filmlerinin yanı sıra Big Bang Theory ve Friends'in Noel Bölümleri ve Modern Family: Son Noel bölümü gibi özel dizilerle sıcacık bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar. ice'taki tatile özel içerikler 4500'den fazla kanalın yer aldığı eğlence kataloğunun bir parçası olarak sunuluyor.

Yolcular, halihazırda seçili rotalarda sunulan EmiratesRED uçak içi mağaza ile tatil hediyeleşmesini uçakta yapmayı seçebilir ve Tom Ford, Bang & Olufsen gibi ünlü markalardan, Lacoste saatler, Aigner mücevherler ve daha fazlasını hediye olarak alabilirler. Aralık ayı boyunca, neredeyse tüm EmiratesRED ürünlerinde %15 indirim olacak.

Yolcular hediyelerini mağazalardan ve https://www.emirates.store/ adresinden çevrimiçi olarak yeni Noel temalı ürünlerin yer aldığı Emirates Resmi Mağazası'ndan alabilirler.

Emirates'in uçaktaki ve yerdeki bayram kutlamaları, benzersiz ve mevsimsel hizmetlerle yolcu deneyimini geliştirme taahhüdünün bir parçasıdır. Her yıl sunulan Noel hizmetlerine ek olarak, Emirates ayrıca ‘Diwali’, Ramazan Bayramı, Çin Yeni Yılı ve ‘Oktoberfest’ gibi önemli günleri de kutlamaktadır.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolculara seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 30 Haziran 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilirler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. 

Güvenle seyahat edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. 


Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet