Terim : “Üzülmedik, Aynı Zamanda Utandık”

Futbol Takımımızın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü haftasında Real Madrid’e mağlup olduğu karşılaşma sonrası Teknik Direktör Fatih Terim, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.Fatih Terim’in açıklamaları...

Yayınlanma:
Terim : “Üzülmedik, Aynı Zamanda Utandık”

Futbol Takımımızın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü haftasında Real Madrid’e mağlup olduğu karşılaşma sonrası Teknik Direktör Fatih Terim, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Fatih Terim’in açıklamaları şu şekilde:

“Açıkçası oyunla ve mağlubiyetle ilgili söylenecek tek şey var o da yazık. Sadece oyunda farklı sonuç alıp üzülmedik aynı zamanda utandık. Bugün maalesef ilk 10 dakikada 3-0’la başlamak çok zor bir şey. Hiçbir antrenörün planında yoktur bu. Bu maçla ilgili değil çok uzun zamandır birtakım hem içerde hem dışarıya mesajlar veriyorum ben zaten. Ama en önemli şey söylediklerimin dışında söyleyemediklerim esasında. Mağlubiyet olabilir ancak dediğim gibi bugünkü mağlubiyette mücadele yok. Söylenecek fazla bir şey yok. Yazık sadece. 9 tane maçımız var. Her oyuncuya da Ocak ayına kadar ihtiyacımız var. Dolayısıyla tabii ki çok üzgünüz, taraftarımıza da üzgün bir gün yaşattığımız için daha çok üzgünüz ama bu oyunla “zaten şöyle olabilirdi” diyebileceğimiz bir şeyde yok. Daha baştan 10. dakikada, 12. dakikada 3-0’la başlarsanız Real Madrid’le bu skor az bile olur. Onun için söylenecek tek şey var o da yazık.”

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet