Tohum Otizm Vakfı Öğrencileri'nden “Öğretmenlerine” ve “Tüm Öğretmenlere” özel bileklik!

Tohum Otizm Vakfı öğrencileri, Tohum Otizm Vakfı eğitim programı dâhiline giren Pour La Bonte Atölye’de öğretmenleri için bileklikler tasarladı; “öğretmenlerine” ve “tüm öğretmenlere” özel hazırladıkları bileklikler ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı!    Doğuştan gelen ve genellikle yaşamın ilk üç yılında fark edilen gelişimsel bir farklılık olan otizmin tek çaresi

Yayınlanma:
Tohum Otizm Vakfı Öğrencileri'nden “Öğretmenlerine” ve “Tüm Öğretmenlere” özel bileklik!

Tohum Otizm Vakfı öğrencileri, Tohum Otizm Vakfı eğitim programı dâhiline giren Pour La Bonte Atölye’de öğretmenleri için bileklikler tasarladı; “öğretmenlerine” ve “tüm öğretmenlere” özel hazırladıkları bileklikler ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı! 

 

Doğuştan gelen ve genellikle yaşamın ilk üç yılında fark edilen gelişimsel bir farklılık olan otizmin tek çaresi erken tanı ve yoğun özel eğitimdir. Otizmin görülme sıklığı günümüzde çok büyük bir hızla artmakta, otizmin ne olduğu ise hala bilinmemekte! Otizme farkındalık yaratmak, Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitim bursunu, istihdamını desteklemek amacıyla kurulan Pour La Bonte, Tohum Otizm Vakfı’nın eğitim programı dâhiline giren Pour La Bonte Atölye’de otizmli bireyler tarafından üretilen bileklikler ile daha çok otizmli bireyin hayatına dokunmakta.

 

Otizmli bireyler tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Koleksiyonu’ndan alarak hem öğretmeninizin öğretmenler gününü bu çok özel bileklikler ile kutlayabilir, hem de otizmli bireylerin eğitimlerini ve istihdama katılmalarını destekleyebilirsiniz!

 

Tohum Otizm Vakfı öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Pour La Bonte Atölye’de öğretmenleri için hazırladıkları çok özel bileklikler ile kutladı! Öğretmenler Günü için hazırladıkları bileklikleri öğretmenlerine hediye eden Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin hazırladığı bilekliklerden özel olarak üretilen Öğretmenler Günü Koleksiyonu ise daha çok otizmli çocuğa eğitim desteği için satışa sunuldu!  Siz de otizmli bireyler tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Koleksiyonu’ndan alarak hem öğretmeninizin öğretmenler gününü çok özel bir hediye ile kutlayabilir, hem de otizmli bireylerin eğitimlerini ve istihdama katılmalarını destekleyebilirsiniz! 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet