TOMRA Sorting Geri Dönüşüm, makinelerinin hizmet süresini en üst düzeye çıkarmak için yeni bir uzaktan destek hizmeti sunuyor

TOMRA Care Görüntülü Asistan, TOMRA uzmanlarını “sanal olarak” müşterinin makinesinin yanında konumlandırarak sorunları uzaktan çözmesini sağlıyor.

Yayınlanma:
TOMRA Sorting Geri Dönüşüm, makinelerinin hizmet süresini en üst düzeye çıkarmak için yeni bir uzaktan destek hizmeti sunuyor

TOMRA Care Görüntülü Asistan, TOMRA uzmanlarını “sanal olarak” müşterinin makinesinin yanında konumlandırarak sorunları uzaktan çözmesini sağlıyor. Bu araç, yüz yüze ziyaret gerekliliğini önemli ölçüde azaltıyor ve müşteriye sunulan hizmeti arttırıyor. 

Müşterilerin teknisyenlerini veya TOMRA'nın saha bakım mühendislerini, belirli uygulamalarda veya teknik raporlarda TOMRA'nın uzmanlarıyla buluşturan bu uygulama, çeşitli konuların hızlı bir şekilde çözülmesi için kullanılıyor. 

TOMRA Care Görüntülü Asistan, makine performansının artırılmasına yardımcı olmanın yanı sıra, kalifiye ürün uzmanlarının bilgilerini, TOMRA'nın saha bakım mühendisleri ve müşteri teknisyenleriyle paylaşmak için değerli bir araç sağlıyor.

TOMRA Sorting Geri Dönüşüm Servis Müdürü Peter Geisler, konuyla ilgili olarak; “TOMRA Care Görüntülü Asistan uygulaması, müşterilerimize, bizzat sahada bulunması gerekmeyen uzman mühendislerimize erişim imkanı sunuyor. Uygulamanın kullanımı oldukça kolay ve kamerası bulunan cep telefonu dışında hiçbir cihaza gerek yok. Müşterimiz mesaj, e-posta veya telefon ile destek istediğinde, uzmanlarımız oturumu başlatmak için bir davet gönderiyor. Uygulama açıldığında müşterimiz, çözüme kavuşturmak istediği konu hakkında kendisine yardımcı olacak en uygun TOMRA uzmanıyla telefonla bağlanıyor.  Bağlantı kurulduğunda, müşterimiz ile TOMRA uzmanı sesli ve görüntülü olarak iletişime geçiyor” şeklinde açıklıyor. 

COVID-19 salgını sırasında, TOMRA Care Görüntülü Asistan uygulamasının, seyahat kısıtlamalarına karşı bir çözüm olmasının yanı sıra sosyal mesafe gerekliliklerini karşılama konusunda da faydalı olduğu kanıtlandı. 

Peter Geisler, açıklamasında; “TOMRA Care Görüntülü Asistan, sahadaki kişi ile uzaktan destek sağlayan uzman arasındaki iletişimin ve bilgi aktarımının daha sorunsuz olmasını sağlıyor. Müşterilerimizin teknisyenleri ve TOMRA’nın mühendisleri, sorunları hızlı bir şekilde çözmek için ihtiyaç duydukları desteği alarak makineleri tekrar hızlı bir şekilde hizmete alıyorlar. Yedek parça gerekli olduğunda TOMRA uzmanları, ihtiyaç duyulan parçayı kolayca belirleyebiliyor ve doğru parçanın gönderilmesini sağlayarak ilk seferde onarım olasılığını artırabiliyor” diye belirtti. 

Bu yeni uygulama, müşterilere ait makinelerin kullanım ömrü boyunca en yüksek verimlilik seviyesinde çalışmasını sağlamayı amaçlayan TOMRA Care hizmet yelpazesinin bir parçası olarak sunuluyor.

Peter Geisler; “TOMRA Care Görüntülü Asistan uygulamasının hizmete sunulmasından büyük heyecan duyuyoruz. Bu uygulamanın, sensör tabanlı ayıklama teknolojisindeki üstün uzmanlığımıza erişim ve desteğimizden yararlanma konusunda artık yeni bir araca daha sahip olan müşterilerimiz tarafından takdir edileceğine eminiz” diyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet