TOSFED : “Yerli Otomobil Motorsporları Arenasında Boy Gösterebilir”

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tanıtımı gerçekleştirilen Türkiye’nin otomobili hakkında bir açıklama yayınladı.Federasyon Başkanı Eren Üçlertoprağı yaptığı açıklamada, bu proje ile 60 yıllık hayali...

Yayınlanma:
TOSFED : “Yerli Otomobil Motorsporları Arenasında Boy Gösterebilir”

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tanıtımı gerçekleştirilen Türkiye’nin otomobili hakkında bir açıklama yayınladı.

Federasyon Başkanı Eren Üçlertoprağı yaptığı açıklamada, bu proje ile 60 yıllık hayali gerçekleştiren başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, T. C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlayarak “Türkiye’nin otomobilinin ‘yeniliğe yolculuk’ sloganıyla tüm dünyaya açılacağına olan inancımızla şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Bu projenin diğer büyük otomotiv markaları gibi motorsporları arenasında boy göstererek daha da prestij kazanması için her türlü desteğe hazır olduklarını da belirten Üçlertoprağı; “Milli sporcularımızla birlikte TOGG’un hizmetinde olduğumuzu bildiriyor bilgi birikimizle Türkiye’nin bu önemli projesine katkı sunmak icin heyecanla bekliyoruz” dedi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet