Trendyolmilla ve Trendyol Man’in yeni koleksiyonu ile her zaman genç hissedin!

Trendyolmilla ve Trendyol Man’in yeni koleksiyonu ‘Always Young’ modaseverlerle buluştu.

Yayınlanma:
Trendyolmilla ve Trendyol Man’in yeni koleksiyonu ile her zaman genç hissedin!

Trendyolmilla ve Trendyol Man’in yeni koleksiyonu ‘Always Young’ modaseverlerle buluştu. Kendini her zaman genç hissedenlerin koleksiyonu Always Young’ın tanıtım çekimlerinde Burak Yörük, Dila Tarkan, Hande Taşer, Meriç Küçük, Mert Ramazan Demir, Mina Ceran, Rafael Çetin ve Rachel Araz yer aldı.

Trendyolmilla ve Trendyol Man’in yeni koleksiyonu ‘Always Young’ modaseverlerin beğenisine sunuldu. Herkesin giydiğinde kendini daha dinamik ve enerjik hissedeceği bu özel koleksiyonda denimin rahatlığı ve cool’luğu, doğal kumaşların toprak tonlarındaki modern yorumları, pembe, sarı, yeşil gibi sezonun en güçlü renkleri ve beyazın zamansızlığı ile harmanlanıyor. Koleksiyonda öne çıkan tulumlar, batik desenler, renkli denimler, bikini üstleri ile kombinlenen modern denimler,  çıtır çiçek desenleri, bej haki ve taş rengi pastel pembe ve sarılarla hareketlenirken, tropikal canlı desenler, cutout detayları ve colorblockingler yazın bütün enerjisini gardıroplarımıza taşıyor. 

Koleksiyonun tanıtım çekimlerinde 72 farklı parça giyen Burak Yörük, Dila Tarkan, Hande Taşer, Meriç Küçük, Mert Ramazan Demir, Mina Ceran, Rafael Çetin ve Rachel Araz, verdikleri genç ve dinamik görüntülerle koleksiyonun ruhunu yansıttı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet