Tüm Spor Dallarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’ spor dallarının sorun ve talepleri masaya yatırıldı.Ankara’da düzenlenen kapanış töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu sözlerine...

Yayınlanma:
Tüm Spor Dallarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ‘Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’ spor dallarının sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

Ankara’da düzenlenen kapanış töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu sözlerine “Aziz vatan için şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Sizler gibi yol arkadaşı herkese nasip olmaz. Bu vesileyle bu güzel tabloda, emeğe, alın teri döken tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Burada gördük ki ülkemizin her alanda, sanayisiyle ekonomisiyle ulaşımıyla sağlığıyla turizmiyle sporuyla şahlanışını tekrar görmüş olduk. Bizler de inşallah sonraki süreçte yeni devrimlere yeni şahlanışlara birlikte yürüyeceğiz. Buna inanıyoruz. Bu 5 günlük çalıştayda gördüğümüz heyecan, karşılaştığımız güzel birliktelik, kardeşlik, dostluk tablosu, inanç bunu gösteriyor. Bu manada bu önemli program umutlarımızı tazelediği gibi yolumuzun ne kadar anlamlı olduğunu bu önemli yolda büyük hedeflere birlikte ulaşma noktasındaki inancın azmin kararlığın da ne kadar diri olduğunu bizlere gösterdi” dedi.

VERİMLİ TOPLANTILAR YAPTIK


Bakan Kasapoğlu, 5 gün süren çalıştayda verimli keyifli programlar gerçekleştirildiğini söyledi. Çalıştayın ilk gününde bir aile toplantısı gerçekleştirileceğini, sorunların, çözüm önerilerinin enine boyuna tartışacağını ve “kimsenin eteğinde taş bırakmamasını” söylediklerini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, “Çok bereketli verimli keyifli programlar gerçekleştirdik. Sporun tüm yönlerini enine boyuna tartıştık, tüm federasyonları sadece bir kaç popüler branş değil, tüm konuları konuştuk. Futboluyla hentboluyla, voleyboluyla, satrancıyla jimnastiğiyle bütün branşların konularını masaya yatırdık. Sportif, mali anlamda nasıl olması gerekiyor… Bunları konuştuk, çalıştık. Şunu da belirttik, bu çalıştay toplandık bitti değil, bir başlangıç olacak. Neyin başlangıcı olacak? Yeni atılımların, yeni gelişmelerin yeni bir takım açılımların başlangıcı olacak” diye konuştu.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ YARINLARA ÇOK DAHA GÜÇLÜ HAZIRLAMAK


Çalıştayın sonuçlarını gelecek hafta tüm moderatörlerle bir araya gelerek konuşacaklarını, tartışacağız ve kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri kabul etti. Bilgi arz ettik. Hem kendilerini hem meclisimizi sonuçlarla ilgili ve sonraki süreçle ilgili de bilgilendireceğiz. Amacımız, bu ülkenin tüm imkanlarını ve en büyük imkanı, varlığı olan gençlerimizi, yarınlara çok daha güçlü hazırlamak. Sizlere ihtiyacımız var. Bu yolu sizlerle yürüyeceğiz. Türk sporu için el ele omuza omuza gönül gönüle vereceğiz. Bu güçlü tabloyu daha da güçlü hale getireceğiz. Amacımız, daha iyiye ulaşmak. Onun da iyisine, en iyisine ulaşmak. Gayemiz bu” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet