Turimci işadamından Alanya spor'a fitness salonu Sözü

Turizmci Cömertoğlu kulübümüzü ziyaret ettiAntalya'nın önde gelen turizmcilerinden Tolga Cömertoğlu ve Vittorio Zagaia, kulübümüzün Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapımı devam eden fitness salonu inşaatında incelemelerde bulundu.Tolga...

Yayınlanma:
Turimci işadamından Alanya spor'a fitness salonu Sözü

Turizmci Cömertoğlu kulübümüzü ziyaret etti

Antalya'nın önde gelen turizmcilerinden Tolga Cömertoğlu ve Vittorio Zagaia, kulübümüzün Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapımı devam eden fitness salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Tolga Cömertoğlu ve Vittorio Zagaia kulübümüzü ziyaret etti. Cömertoğlu ve Zagaia'yı kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, genel koordinatörümüz Mevlüthan Çavuşoğlu ve genel müdürümüz Muhammed Ak karşıladı.

Cömertoğlu ve Zagaia ilk olarak tesislerimizde yapımı devam eden fitness salonu inşaatını inceledi. Fitness inşaatını yürüten Akdeniz Hisar firmasının mimarları da incelemede yer aldı. Bu sırada Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken profesyonel takım antrenörlerimizden Çağdaş Çavuş ise fitness salonunun alet yerleşimiyle ilgili yapılan planlamayı anlattı.

Turizmci Cömertoğlu, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada iyi bir Antalyaspor ve Alanyaspor taraftarı olduğunu söyledi. Çocukluğunun ve gençliğinin Alanya'da geçtiğini ve turizme Alanya'da başladıkları için kendisini Antalyalı olduğu kadar Alanyalı da hissettiğini belirten Cömertoğlu, "Alanyaspor'a 2 yıldır fitness salonu kazandırmak için bir sözümüz vardı. Bunun için yerinde incelemelerde bulunduk. İnşaat biter bitmez verdiğim sözümü tutacağım ve Avrupa’da şu an üst düzey kulüplerin kullandığı son sistem fitness aletlerini hemen yerleştireceğiz" dedi.

Alanyaspor ve Antalyaspor'un ligdeki durumlarının kendisini sevindirdiğini kaydeden Cömertoğlu, "Şehrimizin takımlarının maçlarını yakından takip ediyorum. Antalyaspor’un hemen hemen her maçında da taraftarlarla birlikte tribündeki yerimi alıyorum. Anadolu kulüplerinde küçük yaşlardan itibaren taraftarların eğitilmesi, şehrinin takımını desteklemeleri için bilinçlendirilmeleri gerekir. Antalya'da taraftar bazında herkesin şehrin takımının taraftarı olması çalışmalar yapıyoruz. Alanya'da da bunlar yapılabilir." diye konuştu.

Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ise ilgi ve desteği için Tolga Cömertoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet