Türk Hentbolu’nun gururu Can Çelebi, Fransa’da ilk sezonunu tamamladı…

Hırvatistan’ın RK Nexe takımında geçirdiği başarılı sezonun ardından, Fransa’ya transfer olan milli hentbolcumuz Can Çelebi, 2015 – 2016 hentbol sezonunu, Fransa’nın LNH ekiplerinden Chartres Metropole Handball 28 takımınında...

Yayınlanma:
Türk Hentbolu’nun gururu Can Çelebi, Fransa’da ilk sezonunu tamamladı…

Hırvatistan’ın RK Nexe takımında geçirdiği başarılı sezonun ardından, Fransa’ya transfer olan milli hentbolcumuz Can Çelebi, 2015 – 2016 hentbol sezonunu, Fransa’nın LNH ekiplerinden Chartres Metropole Handball 28 takımınında geçirdi.

ISTANBUL (TR) - Fransa hentbol liginde oynayan ilk Türk hentbolcu ünvanına sahip olan sporcu, ilk sezonunu başarılı bir şekilde tamamladı.

Bu sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık ile boğuşan ve yalnızca 5 maçta kadroda yer alabilen Çelebi, forma giydiği 16 lig maçında attığı 73 şutta, 45 gol bulmayı başardı ve Fransa’daki ilk sezonunda % 61’lik başarılı şut oranı tutturdu.

Milli sporcumuz, hentbol sporunun ülkemizde daha fazla bilinirlik kazanması için çalışmalarına devam ediyor. Fransa’da geçirdiği kısa sürede taraftarın sevgisini de kazanan Çelebi, gelecek sezonu da Avrupa’da geçirmeyi planlıyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet