Türk Tabipler Birliği’nden Teşekkür Mesajı

Türk Tabipler Birliği öncülüğünde başlatılan sağlıkçıların hak arama grevi sonrasında TTB destek veren herkese teşekkür mesajı yayınladı.,Türk Tabipler Birliği grev sonrası yayınladığı mesajda, “Emeğimiz, haklarımız,...

Yayınlanma:
Türk Tabipler Birliği’nden Teşekkür Mesajı

Türk Tabipler Birliği öncülüğünde başlatılan sağlıkçıların hak arama grevi sonrasında TTB destek veren herkese teşekkür mesajı yayınladı.,

Türk Tabipler Birliği grev sonrası yayınladığı mesajda, “Emeğimiz, haklarımız, sağlığımız ve geleceğimiz için “14-15 Mart’ta G(ö)REVdeyiz’’ çağrımıza uyarak ülkenin dört bir yanında, tüm sağlık kurumlarında tarihin en yoğun katılımlı G(ö)REV’ine katılan tüm meslektaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan insanlarımıza teşekkür ederiz: Birlikte mücadele ederek kazanacağız. 14-15 Mart’ta bizleri mutsuz, hastaları mağdur eden; sağlığı ticarete, hastaları müşteriye, hastaneleri ticarethanelere dönüştüren bu sağlık politikalarına karşı emeğimiz, sağlığımız ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkacağımızı bir kez daha gösterdik. Bizi duymazdan, görmezden gelip yok sayanlara; sesimize kulaklarını tıkayanlara; “Varsın gidiyorlarsa gitsinler’’ diyerek bizi değersizleştirenlere karşı emeğimize, mesleğimize, geleceğimize hep birlikte bir kez daha sahip çıktık.” dedi.

Türk Tabipler Birliği'nden Teşekkür Mesajı

Sesimize Kulak Verilmesini İstedik

Seslerini duyurmaya çalışan Türk Tabipler Birliği, mesajın devamında, “Beyaz Yürüyüş, Beyaz Forum, Beyaz Nöbetlerle acil taleplerimizin karşılanmasını, sesimize kulak verilmesini istedik. Cumhurbaşkanı tarafından dün yapılan açıklamalar taleplerimizin görmezden gelinmeye devam edildiğini gösterdi. Bilinmesini isteriz ki emeğimiz ve meslek onurumuz görmezden gelinmeye devam edildikçe; tüm haklılığımızla bizleri değersizleştiren anlayışın karşınızda durmaya, emeğimize geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yoğun katılım ile gerçekleşen eylemimiz gelecek için bizlere umut vermiştir. Örgütlü mücadelemizin sonunda haklı taleplerimizi de elde edeceğiz.

Şiddet üreten bu sağlık sistemine,  emeğimizin karşılığını alamadığımız bu çalışma koşullarına, bizleri değersizleştiren anlayışlara karşı hekimlik değerlerinden gelen gücümüzle itiraz etmeye, mücadeleyi yükseltmeye devam edeceğiz. Çünkü Biliyoruz: Sorunlarımızın çözümü ancak birlikte mücadelemizle olacaktır.” ifadelerini kullandı. (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet