Türkçe edebiyatın polisiye türündeki güçlü kalemi Algan Sezgintüredi, 30 Eylül’de Balat’ta okurlarıyla buluşuyor.

Türkçe edebiyatın polisiye türündeki güçlü kalemi Algan Sezgintüredi, 30 Eylül’de Balat’ta okurlarıyla buluşuyor.ISTANBUL (TR) - Edebiyat tutkunlarını Balat’ta buluşturan “Yazarlarla Kahve Sohbetleri” etkinlik dizisinin...

Yayınlanma:
Türkçe edebiyatın polisiye türündeki güçlü kalemi Algan Sezgintüredi, 30 Eylül’de Balat’ta okurlarıyla buluşuyor.

Türkçe edebiyatın polisiye türündeki güçlü kalemi Algan Sezgintüredi, 30 Eylül’de Balat’ta okurlarıyla buluşuyor.

ISTANBUL (TR) - Edebiyat tutkunlarını Balat’ta buluşturan “Yazarlarla Kahve Sohbetleri” etkinlik dizisinin konuğu, Türkçe edebiyatın polisiye türündeki güçlü kalemlerinden, “Katilin Şeyi”, “Katilin Şahidi”, “Katilin Meselesi”, “Katilin Uşağı” ve “Maktulün Şansı” kitaplarının yazarı Algan Sezgintüredi oluyor. Yazarlarla, kitapları ve yazarlık serüvenleri üzerine kahve eşliğinde sohbetlerin yapıldığı etkinlik dizisinin üçüncü programı, 30 Eylül Cumartesi günü 14:00 - 16:00 saatleri arasında Balat’taki Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleştirilecek.

İlki 19 Ağustos’ta yazar Sezgin Kaymaz, ikincisi ise 23 Eylül’de yazar Irmak Zileli ile gerçekleştirilen; yeni nesil yazar platformu Yazım Kılavuzu ile Olmadık Projeler’in hayata geçirdiği “Yazarlarla Kahve Sohbetleri”, okuma ve yazma tutkunlarını Balat’ta buluşturacak 3 aylık bir program kapsamında ücretsiz olarak düzenleniyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61


Algan Sezgintüredi kimdir?
1968 Erzurum doğumlu olan Algan Sezgintüredi, Saint Benoit Lisesi’nin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Grafik bölümünden mezun oldu. 1995’ten beri İzmir’de yaşayan Sezgintüredi, yazarlık ve çevirmenlik yapıyor. Polisiye türündeki eserleriyle adından söz ettiren yazarın; Katilin Şeyi, Katilin Meselesi ve Katilin Uşağı başlıklarıyla yayınladığı kitaplarını Katilin Şahidi ve Maktulün Şansı eserleri izliyor.

Yazarlarla Kahve Sohbetleri | ALGAN SEZGİNTÜREDİ
30 Eylül 2017 Cumartesi | 14:00 - 16:00 | Olmadık Projeler Atölyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet