“Turkcell CX Lab”e uluslararası ödül

ATÖLYE’nin kazandığı “Dikkate Değer Tasarım Eğitimi Ödülü” tasarım odaklı düşünme ilkelerini kılavuz alarak eğitim programları geliştiren projelere veriliyor. ATÖLYE’nin üç kolundan biri olan “ATÖLYE Akademi”...

Yayınlanma:
“Turkcell CX Lab”e uluslararası ödül

ATÖLYE’nin kazandığı “Dikkate Değer Tasarım Eğitimi Ödülü” tasarım odaklı düşünme ilkelerini kılavuz alarak eğitim programları geliştiren projelere veriliyor. ATÖLYE’nin üç kolundan biri olan “ATÖLYE Akademi” ekibi tarafından hayata geçirilen bu proje, Turkcell müşteri deneyimi ekiplerini, yenilikçi çözümler üretebilmek için müşteriyi merkezine alan bir yapıya dönüştürmeye ve güçlendirmeye odaklandı.

Turkcell CX Lab projesi kapsamında, öncelikle katılımcıların “İnsan Odaklı Tasarım” becerileri geliştirmesi için özgün bir eğitim programı tasarlandı. Bu programa katılanlar, Turkcell’in zorlu tasarım problemlerini dört ay süren eğitimde ele alırken aynı zamanda yaratıcı özgüvenlerini ve empati becerilerini geliştirme imkânı buldular. Eğitimler sonrasında mezun olan 40 değişim öncüsü Turkcell için farklı alanlarda 11 adet yüksek etkili proje tasarladı.

Sürecin sonunda seçilen projeler arasında “Hediye Havuzu” olarak adlandırılan ürün fikri geliştirilerek Turkcell müşterilerinin kullanımına sunuldu. Hediye Havuzu uygulaması, kullanıcıların birçok kanal ve uygulama üzerinden kazandıkları hem güncel hem de geçmişteki hediyelere tek bir alandan kolayca erişmesine imkân veriyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet