Türkiye Sigorta "Birlikte Yürüyelim" Projesine Destek Oluyor

Türkiye Sigorta, Milli Eğitim Bakanlığı ve WeWALK Teknoloji’nin iş birliğiyle hayata geçirilen “Birlikte Yürüyelim” projesi ile görme engelli çocuklarımızın akıllı bastonlarla buluşmasına katkı sağlıyor.

Yayınlanma:
Türkiye Sigorta "Birlikte Yürüyelim" Projesine Destek Oluyor

Türkiye Sigorta, Milli Eğitim Bakanlığı ve WeWALK Teknoloji’nin iş birliğiyle hayata geçirilen “Birlikte Yürüyelim” projesi ile görme engelli çocuklarımızın akıllı bastonlarla buluşmasına katkı sağlıyor. Türkiye Sigorta, eğitimine devam eden öğrencilere destek vermek amacıyla yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekleyerek “Birlikte Yürüyelim” projesinin destekçilerinden oldu. Türkiye Sigorta’nın katkı sağladığı projede; çalışanları, acenteleri ve broker’larının da destekleriyle geniş kapsamlı katılım sağlanması ve önemli bir farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte görme engelli öğrencilerin bağımsız hareket kabiliyetlerinin artırılması ve sosyal hayata katılımlarının sağlanması amacı ile başlatılan “Birlikte Yürüyelim” projesinde, görme engelli öğrencilere akıllı baston ulaştırılacak ve Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle akıllı bastonların okullarda eğitiminin verilmesi, ilgili öğretmenlerin yetiştirilmesi ve öğrenci gelişimlerinin ölçümlenmesi süreçleri takip edilecek. 

Görme Engelli Öğrencilerimize Akıllı Baston

Proje hakkında bilgi veren Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli; “Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik olarak WeWALK Teknoloji ile yaptığımız iş birliği kapsamında görme engelli öğrencilerimize akıllı baston ulaştırmayı ve baston kullanma yaşı gelen öğrencilere de akıllı bastonların sağlanmaya devam edilmesini amaçlıyoruz. Birlikte Yürüyelim projemiz ile 31 Aralık 2021 tarihine kadar çalışanlarımızın ve dağıtım kanallarımızın bağış desteği ile vizyonumuzda da olduğu gibi hayatın her anında güven ihtiyacına yönelik çözümler sunma ve gücünü iyilik için kullanma anlayışıyla büyük bir sosyal farkındalık oluşturacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Engelsiz Bir Dünya İçin Çalışanlarımız ve Dağıtım Kanallarımızla Projeyi Destekliyoruz

Atilla Benli; “Görme engelliler için tasarlanmış akıllı baston uygulaması WeWALK ile öğrencilerimizin önlerine çıkan engelleri algılayıp uyarılmalarını sağlayarak engellere takılmadan hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu proje ile engelsiz bir dünya için çalışanlarımız ve dağıtım kanallarımızla öğrencilerimizin yanında olmanın ve sosyal hayatlarında engelleri ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Görme engelli çocuklarımızın eğitim hayatına katacağı değeri göz önüne aldığımda bu proje ile hep birlikte el ele vererek engelleri kaldırmayı başarabileceğimizi umuyorum” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet