TÜRKİYE YILDIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINDA ANTALYA’YI ALANYA TEMSİL EDECEK

Antalya’da düzenlenen okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar Voleybol Turnuvasına Alanya’yı Bahçeşehir Koleji Yıldız Erkek Voleybol Takımı başarılı bir şekilde temsil etti.Türkiye Şampiyonası...

Yayınlanma:
TÜRKİYE YILDIZLAR VOLEYBOL TURNUVASINDA ANTALYA’YI ALANYA TEMSİL EDECEK

Antalya’da düzenlenen okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar Voleybol Turnuvasına Alanya’yı Bahçeşehir Koleji Yıldız Erkek Voleybol Takımı başarılı bir şekilde temsil etti.


Türkiye Şampiyonası için Antalya’yı temsil edecek takımları belirlemek için Antalya içi beldeler arası turnuvada Alanya’yı Bahçeşehir Koleji Yıldızlar Erkek Voleybol Takımı öğrencileri temsil etti. 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan Yıldız Erkek Voleybol Takımı turnuva kapsamında namağlup olarak kupaya ulaştı. Set vermeden Antalya Şampiyonu olan takım Türkiye Şampiyonasında Alanya’yı ve Antalya’yı temsil edecek. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel takımı başarılarından dolayı tebrik etmek için belediye binasında ağırladı. Okul Müdürü Şener Çepel, Takım Antrenörü Murat Akar ve Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ile sohbet etti ve başarılarından dolayı her bir öğrenciyi tek tek tebrik etti.

NAZMİ YÜKSEL:’’ BİZİ BU ŞEKİLDE GURURLANDIRDIĞINIZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.’’

Nazmi Yüksel misafir ettiği öğrencilerle ‘’ Alanya’mıza bu spor organizasyonunda set vermeden namağlup bir şekilde 1’lik kupasını getirdiğiniz için Alanya Belediyesi Başkanımız Adem Murat Yücel  ve bütün Alanyalılar adına teşekkür ederim. Sizlerin bu başarısı bizlere sporla ilgili yaptığımız çalışmaların önemini göstermekte. Türkiye Yıldızlar Voleybol Turnuvasında sizlerden 1.lik beklemekteyiz. Bizi bu şekilde gururlandırdığınız içinde teşekkür ederim.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet