"Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” belli oldu

SCP Club Bünyesinde, Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl 7.si düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödüllerine kavuştu. Pandemi dolayısıyla online olarak düzenlenen ödül...

Yayınlanma:
"Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” belli oldu

SCP Club Bünyesinde, Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl 7.si düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödüllerine kavuştu. Pandemi dolayısıyla online olarak düzenlenen ödül törenine alanında tanınmış firmaların üst düzey yöneticileri katıldı. Açılış konuşmaları LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan, LODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tanyaş ve Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer tarafından yapıldı.

LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan açılış konuşmasında; “Bu yıl 7.si açıklanacak olan Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri listesi, aslında Tedarik Zinciri yönetimini ve bu alanda Türkiye’de başarılı uygulamalar gerçekleştiren değerli yöneticilerimizi daha da görünür kılmayı amaçlamaktadır.’’ ifadelerini kullandı.

LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş da konuşmasında şunlara değindi:’’ Öncelikle Slimstock ailesine yıllardır gerçekleştirdiğimiz iş birliği için teşekkür ederim. Birlikte bu yolda büyük başarılar elde ettik. Başarılarımız her yıl git gide artıyor. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada Tedarik Zinciri kavramının önemi her geçen gün artıyor. Bu organizasyonda LODER olarak biz de destek vermeye çalışıyoruz’’ dedi. Tanyaş son olarak LODER faaliyet çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Songül Sezer ise şunları kaydetti:’’ Tüm katkılarından dolayı LODER’e ve değerli üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz, bu yola ilk kez 2014 yılında çıktık. Geçtiğimiz her sene hem SCP Club’ın bilinirliği arttı hem de daha fazla profesyonele ulaşma imkânımız oldu. Her yıl yüz yüze yaptığımız etkinliğimiz son iki yıldır pandemi nedeni ile online platformda olsa bile başvuru ve katılım sayısı yıl geçtikçe arttı. Törene şirketlerin değerli yöneticileri ile profesyoneller katıldı. Bu sonuçları görmek bizi hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. ‘’

Sezer sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Tedarik Zincirinin her geçen yıl giderek artan etkisi son iki yılda pandemi nedeni ile çok daha net olarak idrak edildi. Şirketler daha sağlam Tedarik Zinciri yapısına sahip olabilmek için çalışmalarını bu yöne çevirdiler. Şirketlerine ve Türk ekonomisine katkı sağlayacak projeler ürettiler. Bugün bu platformda başarılı projelere imza atan değerli yöneticilerimizi dinleyeceğiz. Her yıl bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Tedarik Zinciri profesyonellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Ödül töreninin davetli konuşmacısı ise Pegasus Havayolları CEO’u Mehmet Tevfik Nane idi.  Kriz yönetimi ve kriz iletişimi üzerine konuşma yapan Nane tecrübe ve bilgi birikimini iş dünyasının önemli isimleriyle paylaştı.

Mehmet Tevfik Nane konuşmasında şunları söyledi:

‘’Pandemiyle birlikte kriz kelimesini de gündemimize almak zorunda kaldık. Hayatımıza girdiği andan itibaren hedeflerimizi, işleyişimizi ve düzenimizi değiştirmek zorundaydık. Kriz yönetimi sürecinde krize hazırlıklı olmayı, yönetebilmeyi ve değerlendirmeyi çok iyi bilmek gerekir. Önceden pratik veya denemeler yapmak da önemli bir unsur. Şirket olarak bizler, bu kriterlere çok önem vererek ve bunları uygulayarak pandemi sürecini en az hasarla atlatmaya çalıştık. Mesela iki kez sanal kriz ortamları oluşturduk. Bunları çözerken nasıl aksiyonlar alabileceğimizi tespit ederek ortaya koyduk ve bu krizi mümkün olan en az hasarla atlatarak başarılı olduk.’’

“Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri”ni belirleyen jüride bu yıl LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan, INSEAD Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Programı Akademik Direktörü Prof. Dr. Enver Yücesan, Türk Hava Yolları CCO’su Turhan Özen ve Kumport CCO’su Erhan Tunçbilek yer aldı.

2021 Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri

Jürinin belirlediği bu yılki “Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi alfabetik sıralama ile LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan’ın moderatörlüğünde açıklandı. Ödül alan profesyoneller şu isimlerden oluştu:

Serhat Akgül (Watsons Tedarik Zinciri Direktörü)

Kürşat Apan (Mey Diageo Tedarik Zinciri Direktörü)

Oğuzhan Aygün (Beymen Lojistik Genel Müdür Yardımcısı)

Sertan Baysal (Anagold Tedarik Zinciri Müdürü)

Murat Bozkurt (Barilla Tedarik Zinciri Direktörü)

Belgin Çelik (Nobel İlaç Tedarik Zinciri Direktörü)

Muhsin Emre Çevlik (Domino's Tedarik Zinciri, Satınalma ve Yatırımlar Direktörü)

Engin Çölova (Eti Gıda Tedarik Zinciri Planlama ve Lojistik Grup Müdürü)

Mustafa Deveci (Danone Tedarik Zinciri Direktörü)

Bülent Erbaş (Hayat Kimya Global Tedarik Zinciri Direktörü)

Selin Erdal Köseoğlu (Procter & Gamble Tedarik Zinciri Direktörü)

Özgür Eyüboğlu (Adel Kalemcilik Operasyon Direktörü)

Suat Gürsoylu (Daikin Tedarik Zinciri Departman Müdürü)

Dilşad Karadağ (Lansinoh Tedarik Zinciri Müdürü)

Okan Kısakaya (Perrigo Tedarik Zinciri Müdürü)

Nihan Kurt (AbbVie Tedarik Zinciri Müdürü)

Burak Mücahitoğlu (TPI Composites Tedarik Zinciri Direktörü)

Levent Özcan (Ak Gıda Tedarik Zinciri Direktörü)

Demirhan Tunç (Godiva EMEA Tedarik Zinciri Direktörü)

Turgan Tüzüner (Banvit Lojistik Direktörü)

Proje ödülleri de sahiplerini buldu

Bu yıl yine ‘’Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listenin yanı sıra en iyi projeler de sahiplerine kavuştu. Kazanan projeler Kürşat Apan (Mey Diageo Tedarik Zinciri Direktörü), Sertan Baysal (Anagold Tedarik Zinciri Müdürü), Belgin Çelik (Nobel İlaç Tedarik Zinciri Direktörü) ve Bülent Erbaş (Hayat Kimya Global Tedarik Zinciri Direktörü) sunumlarını Prof. Dr. Mehmet Tanyaş’ın moderatörlüğünde online platformda katılımcılarla paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet