Türkiye’nin İlk Dijital İlaç Lansmanı: İbrahim Etem – Menarini’den Yeni Bir İlaç

1903 yılından bu yana “İnsan için değer” üretmek vizyonu ile çalışmalarını sürdüren İbrahim Etem – Menarini, piyasaya çıkardığı yeni ilacını yenilikçi bir iç lansman ile tanıttı.

Yayınlanma:
Türkiye’nin İlk Dijital İlaç Lansmanı: İbrahim Etem – Menarini’den Yeni Bir İlaç

1903 yılından bu yana “İnsan için değer” üretmek vizyonu ile çalışmalarını sürdüren İbrahim Etem – Menarini, piyasaya çıkardığı yeni ilacını yenilikçi bir iç lansman ile tanıttı. Türkiye’nin ilk dijital ilaç lansmanını gerçekleştirilen İbrahim Etem – Menarini, yeni ilacın tanıtımını tam 4 gün süren eşsiz bir lansmanla gerçekleştirdi.

Türkiye’nin ilk ilaç firması İbrahim Etem – Menarini ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde de toplum sağlığı için çalışmalarını sürdüren İbrahim Etem – Menarini, yeni ilacını Türkiye ilaç sektörünün ilk dijital lansmanıyla duyurdu. Şirket çalışanlarına yönelik 4 gün boyunca süren iç lansmanda medikal eğitimlerin yanı sıra bilgi yarışması, konser ve tiyatro gibi birçok sosyokültürel etkinlik de yer aldı.

Lansmanın açılış konuşmasında yeni ürünle ilgili duyduğu heyecanı dile getiren Menarini İlaç Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Genel Müdürü Uğur Bingöl, “Ülkemizde ve dünyada oldukça zorlu geçen bu dönemde böylesine yenilikçi bir ürünü yenilikçi bir yaklaşımla dijital olarak duyurduğumuz için oldukça mutluyuz. Bugün attığımız bu değerli adımın devamını getirerek toplum sağlığı için gerekli ve değerli ürünleri Türk tıbbının hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet