Türkiye’nin ilk sakal yarışması için başvurular başladı!

En trend sakalların seçildiği, dünyanın farklı ülkelerindeki örnekleri uzun yıllardır takip edilen sakal yarışması, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek. "Sakal Star Türkiye" adlı yarışmada ünlü kuaför Özcan Tekcan,...

Yayınlanma:
Türkiye’nin ilk sakal yarışması için başvurular başladı!

En trend sakalların seçildiği, dünyanın farklı ülkelerindeki örnekleri uzun yıllardır takip edilen sakal yarışması, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek. "Sakal Star Türkiye" adlı yarışmada ünlü kuaför Özcan Tekcan, dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ve 2016 İsveç sakal şampiyonu Mehmet Gökcek'in aralarında bulunduğu jüri üyeleri, Türkiye’nin en tarz sakallarını seçecek. Son dönemlerde erkeklerin yeni tutkusu haline gelen sakal ve sakal bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com tarafından düzenlenen yarışmaya başvurular 17 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvurular online olarak yapılacak

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular, www.sakalbaba.com sitesinden yapılabilecek. Tüm Türkiye’den başvuruların kabul edileceği yarışmanın finali, 6 Haziran’da  YouTube’dan canlı yayınlanacak. Yarışmada finale kalan ve jüri tarafından derece almaya hak kazanan 3 katılımcının yanı sıra 1 katılımcıya da Onur Ödülü verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet