TÜSİAD Baş Ekonomistliğine Gizem Öztok Altınsaç Getirildi 

TÜSİAD’dan yapılan açıklamada, “Gizem Öztok Altınsaç 1 Aralık 2020 itibariyle TÜSİAD Baş ekonomisti olarakgöreve başlayacak. Finansal piyasalarda uzun yıllara dayanan profesyonel deneyimi olan Altınsaç’ı TÜSİAD’taki...

Yayınlanma:
TÜSİAD Baş Ekonomistliğine Gizem Öztok Altınsaç Getirildi 

TÜSİAD’dan yapılan açıklamada, “Gizem Öztok Altınsaç 1 Aralık 2020 itibariyle TÜSİAD Baş ekonomisti olarak
göreve başlayacak. Finansal piyasalarda uzun yıllara dayanan profesyonel deneyimi olan Altınsaç’ı TÜSİAD’taki yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” denildi.

Yurtdışında bir finansal kurumda kariyerine devam edecek olan TÜSİAD eski Baş
ekonomisti Zümrüt İmamoğlu’na başarılar dileyen  TÜSİAD yetkilileri, “Kendisine tüm katkıları ve değerli çalışmaları için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Gizem Öztak Altınsaç kimdir ?

“Gizem Öztok Altınsaç, 2001 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bilkent Üniversitesi İktisat yüksek lisansına başladı ve aynı üniversitede asistanlık yaptı. Yüksek lisans derecesini Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden aldı. 2004 yılında Garanti Yatırım’da Ekonomistlik görevine başladı. 2012-2016 yılları arasında Garanti Yatırım’da Baş ekonomistlik görevini yerine getirdi. Ardından GOA danışmanlık şirketini kuran Altınsaç çeşitli kurumlara danışmanlık hizmeti vermiştir. 2011 yılından bu yana, eş zamanlı olarak, Bloomberg HT’de yorumcu olarak yayın yapmakta olan Altınsaç, Sabancı Üniversitesi’nde ve Özyeğin Üniversitesi’nde dersler vermektedir” (Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet