Univera 17 Kasım’da yeni nesil iş çözümü platformu Varuna’yı tanıtacak

Univera 17 Kasım’da yeni nesil iş çözümü platformu Varuna’yı tanıtacakCOVID-19 sürecinde güvenlik, veri toplama ve paylaşma konularında saha operasyonlarında ortaya çıkan boşlukları kapatmak için arayışlar sürerken,...

Yayınlanma:
Univera 17 Kasım’da yeni nesil iş çözümü platformu Varuna’yı tanıtacak

Univera 17 Kasım’da yeni nesil iş çözümü platformu Varuna’yı tanıtacak

COVID-19 sürecinde güvenlik, veri toplama ve paylaşma konularında saha operasyonlarında ortaya çıkan boşlukları kapatmak için arayışlar sürerken, kalıcı çözümler Univera’dan geldi. İzmir merkezli yerli teknoloji şirketi, 17 Kasım’da online olarak gerçekleştireceği lansmanla, en yeni yazılım geliştirme teknolojileri ile ortaya çıkan Varuna’yı tanıtacak.

Bulut tabanlı çözümlerin sunduğu güvenlik ve maliyet avantajı, saha servis yönetimi çözümlerine talebi yükseltiyor. Sektöre dair yapılan araştırmalar, küresel saha servis yönetimi pazarının, her yıl %13’ü bulan bileşik büyüme oranıyla 2025’te 5,1 milyar dolara ulaşacağını öngörüyor. İzmir merkezli teknoloji şirketi Univera ise satış, servis ve lojistik iş süreçlerinin dijitalleştirilmesi konusundaki 30 yıllık deneyimini yüksek üretkenlikte yazılım geliştirme platformu (HpaPaaS) Varuna’ya taşıyarak pazara yeni bir boyut getiriyor. 

17 Kasım’da gerçekleştirilecek lansman hakkında Univera’nın yaptığı yazılı açıklamada, 4 senelik bir Ar-Ge çalışmasıyla hazırlanan yeni bulut platformu Varuna’yla, saha servis operasyonlarına yönelik bulut tabanlı bir yazılım geliştirildiği ve bu yenilikle pazara oldukça iddialı bir giriş yapacakları bilgisi yer alıyor. Varuna saha süreçlerinde yer alan tüm kullanıcıların iş süreçlerini dijital ortama taşıyarak uçtan uca yönetim kolaylığı ve hız sağlıyor.

Varuna’nın iddiasını uzay temasıyla lansmana taşıyacaklar

Varuna’nın iddiasının #BaşkaBirBoyut temasıyla lansman kampanyasına da taşıdığının belirtildiği açıklamada, Varuna’nın şirketlerin iş yönetiminden servis kanalları ve saha yönetimine kadar birçok konuda getireceği yeniliklerin lansmanda anlatılacağı ifade ediliyor. Simge Fıstıkoğlu moderatörlüğünde online olarak düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenlerin www.varunalansmani.com adresindeki kayıt formunu doldurması yeterli oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet