Üniversite öğrencilerini “Çekirdekten Geleceğe” hazırlıyor

Kuruluşu 40 yıl öncesine dayanan ve bünyesinde dünyanın 6’ncı, Türkiye’nin ise en büyük kakao üreticisi olan Altınmarka Gıda’nın da bulunduğu Altınmarka Grubu, “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programı ile...

Yayınlanma:
Üniversite öğrencilerini “Çekirdekten Geleceğe” hazırlıyor

Kuruluşu 40 yıl öncesine dayanan ve bünyesinde dünyanın 6’ncı, Türkiye’nin ise en büyük kakao üreticisi olan Altınmarka Gıda’nın da bulunduğu Altınmarka Grubu, “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programı ile kapılarını üniversite öğrencilerine açıyor. Program sayesinde öğrenciler, perakende sektörünü yakından tanıyarak, işin profesyonelleriyle gerçek projelerde çalışma ve tecrübe edinme fırsatı yakalayacak. Mühendislik ve İktisadi İdari Birimler Fakültelerinde 4. sınıfta okuyan ya da yüksek lisans eğitimi gören, 2.75 ve üzeri not ortalamasına sahip olan öğrencilerin katılabildiği programa başvurular 10 Şubat tarihine kadar www.cekirdektengelecege.com adresinden yapılabiliyor.

Altınmarka Grubu, üniversite öğrencileri için hazırladığı “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programını başlatıyor. Altınmarka Grubu çatısı altında dünyanın sayılı kakao ve endüstriyel çikolata üreticileri arasında yer alan Altınmarka Gıda ve “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle misafirlerine kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan birbirinden özel lezzetler sunan Kahve Dünyası’nın yanı sıra Detay Çikolata, Detay Kahve, Detay Unlu Mamuller ve Dondurma, Baylan, Alcao ve Altınyapı olmak üzere 6 şirket daha yer alıyor.

Altınmarka Grubu “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programı ile Mühendislik ve İktisadi İdari Birimler Fakültelerinde 4.sınıfta veya yüksek lisans programında eğitim hayatına devam eden gençlere, okulda edindikleri teorik bilgileri, gerçek projelerde yer alarak pratikte deneyimleyebilme olanağı sunuyor. Program sayesinde, öğrenciler bölümleriyle ilgili iş alanlarını yakından tanıyıp kariyer yolculuğunu mezun olmadan önce şekillendirebilecekleri gibi meslek profesyonelleri ile gerçek projelerde çalışma imkânı yakalayarak iş disiplini edinme fırsatı da bulacak. “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programına başvurusu kabul edilen gençler; program çerçevesinde Kahve Dünyası Genel Merkezi, Detay Fabrikaları ve Altınmarka Grup Genel Merkezi’nde çalışma imkanı bulacak.

Başarılı bitirme projeleri hayata geçirilecek

1 Mart -18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programına katılan gençler, 1 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında programın ilk etabını online, 3 Mayıs - 18 Haziran tarihleri arasındaki ikinci etabını ise yüz yüze tamamlayacak. Yapılan mülakat ve değerlendirmenin ardından programa kabul edilen tüm gençlerin program süresince ücret ve sigorta primleri ödenecek. Ayrıca öğrenciler yol ve yemek gibi yan haklara da sahip olacak. 

Program sonunda öğrenciler, görev yaptıkları departmandaki mentörleri tarafından verilen bitirme projelerini jüriye sunacak. Bu sayede programa katılan öğrenciler; kurum kültürünü ne kadar içselleştirdiklerini, neler öğrendiklerini, hangi yönlerini geliştirdiklerini gösterme fırsatını yakalayabilecek. Ayrıca beğenilen bitirme projelerinin sahipleri Altınmarkalı olma şansına sahip olacak. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet