Üstü park altı otopark

Büyükşehir’in çevreci projesi yükseliyorÜstü park altı otoparkBüyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında yapımını sürdürdüğü katlı otopark projesi ile Cumhuriyet Mahallesi’ne aynı zamanda yeni bir park ve yaşam...

Yayınlanma:
Üstü park altı otopark

Büyükşehir’in çevreci projesi yükseliyor

Üstü park altı otopark

Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında yapımını sürdürdüğü katlı otopark projesi ile Cumhuriyet Mahallesi’ne aynı zamanda yeni bir park ve yaşam alanı kazandırıyor.

¬Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ‘Bu proje sadece bir yeraltı otoparkı değil aynı zamanda bir yeşil alan projesi” diyerek tanıttığı Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı inşaatı hızla devam ediyor. Altı otopark üzeri park olarak tasarlanan projede kazı işlemlerinin tamamlanmasının ardından betonarme imalatları başladı.

Şarampol nefes alacak

Efsane Geri Dönüyor sloganıyla hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan Şarampol Projesi’nin otopark ihtiyacına çözüm bulmak üzere yapımına başlanan yer altı otoparkı, zemin altında 4 kat projelendirildi. 307 araç kapasiteli otoparkın üstü ise tamamen park, çocuk oyun alanları ve yeşil alan olarak tasarlandı. 17 metre derinliğinde kazı yapılan projede, betonarme imalatlar başladı. Dördüncü bodrum katın beton kolon, perde ve tabliye imalatları yapılıyor.

Yeşil alan ile otopark çözümü

Üstü park altı otopark olacak proje sayesinde Şarampol Caddesi’ne gelen ziyaretçiler, esnaf ve mahalle sakinleri otopark sıkıntısı yaşamayacak. Yeraltı otoparkının üstü de tamamen yeşil alan olarak değerlendirilecek. Çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, spor egzersiz alanı, 3 adet su havuzu, oturma alanları ile Cumhuriyet Mahallesi yeni bir yaşam alanı kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet