Üstün performans etkileyici stille buluştu

Mitsubishi Electric, sıra dışı tasarıma sahip Legendera serisi klimalarıyla dekorasyona yeni bir soluk getiriyor  Teknolojik bir cihazla dekorasyonu tamamlama fikri şaşırtıcı gelebilir ama iklimlendirme sektörünün inovatif markası Mitsubishi Electric’in ödüllü tasarıma sahip Legendera serisi klimalarıyla dekorasyonda yeni bir dokunuş mümkün… İddialı tasarımı ve renkleriyle dikkat çeken Legendera serisinin diğer önemli

Yayınlanma:
Üstün performans etkileyici stille buluştu

Mitsubishi Electric, sıra dışı tasarıma sahip Legendera serisi klimalarıyla dekorasyona yeni bir soluk getiriyor 

Teknolojik bir cihazla dekorasyonu tamamlama fikri şaşırtıcı gelebilir ama iklimlendirme sektörünün inovatif markası Mitsubishi Electric’in ödüllü tasarıma sahip Legendera serisi klimalarıyla dekorasyonda yeni bir dokunuş mümkün… İddialı tasarımı ve renkleriyle dikkat çeken Legendera serisinin diğer önemli özellikleri arasında; mekân analizini üçüncü boyuta taşıyan “3D i-See Sensör” isimli yapay zekâ teknolojisi, yüksek enerji verimliliği, tam fonksiyonel hava üfleme yapısı ve gelişmiş filtre sistemi yer alıyor. Kış aylarının vazgeçilmez eşlikçisine dönüşen Mitsubishi Electric klimalar; sadece ısıtmak için değil evlerde ya da ofislerde temiz hava solumak isteyenler için de Legendera’larda standart donanım olan Plasma Quad Plus filtre teknolojisiyle ideal bir seçenek sunuyor. 

 

Teknoloji devi Mitsubishi Electric, havaların soğumasıyla birlikte hem kışın evin sıcaklığını kişinin beklentilerine uygun ölçüde tutmak isteyenlere hem de modern tasarım tutkunlarına Legendera serisi klimalarıyla cevap veriyor. Yakut kırmızısı, kuzguni siyah, inci ve duru beyazı renk seçenekleri bulunan Legendera serisi, yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Üstelik yapay zekâ algoritmaları, gelişmiş filtre sistemleri, uzaktan kontrol sağlayan bulut tabanlı fonksiyonları ve kişiselleşen ihtiyaçlara cevap veren özelleştirilebilir çözümleriyle mevsim fark etmeksizin tüm zamanlarda yaşam alanlarının ana ısıtma sistemlerinden biri olarak konumlanıyor.

 

Şık tasarım ve sıra dışı renkleriyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor 

Legendera serisi klimalar, kullanılan özel boyama ve kaplama teknolojisiyle parlak ve elegant bir görünümle evlerde dikkati üzerine çekiyor. Good Design ödüllü Legendera yakut kırmızısı, kuzguni siyah, inci ve duru beyazı gibi dört farklı renk seçeneği ve renk katmanlarındaki derinlikle modern tasarımların bir parçası olarak dekorasyona uyum sağlıyor. Kumandaların da iç ünite renkleri ile aynı renkte olduğu farklı dekorasyon disiplinlerine uygun olarak tasarlanan seri, teknolojide estetiği üst seviyeye çıkarıyor.

 

Yapay zekâyla kişiselleştirilmiş iklimlendirme, çevreye dost yaklaşım 

Yüksek enerji verimliliği özelliği ve gelişmiş filtre sistemiyle dikkat çeken Legendera serisi; sahip sahip olduğu yapay zekâ algoritması ve “3D i-See Sensör” isimli mekân tarama teknolojisiyle ortamdaki kişilerin vücut sıcaklığını algılıyor. Mekân içinde doğru alana doğru yönlendirmeyi yapabilmek için tam fonksiyonel bir hava üfleme yapısına da sahip olan Legendera serisi, yapay zekâ algoritmasını altı farklı motorla kontrol edilen ve birbirinden bağımsız hareket edebilen altı farklı kanat sistemi ile destekliyor. Her kullanıcının ve mekânın farklılaşan beklentilerini karşılayan Legendera klimalar, kışın da evlerdeki ortam sıcaklığını uygun hale getirerek gereksiz kullanımlardan kaynaklanan enerji tüketimini önlemeye yardımcı oluyor. 

 

Bağımsız kanatları ile çok akıllı

Tek klimayla hava akışını farklı açılara yönlendirebilmeyi sağlayan Legendera serisi, bağımsız çoklu kanat sistemine sahip olmanın avantajlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor. Birbirinden ayrı çalışabilen bu kanatlar, odada bulunan kişilerin konfor seviyesine göre ayarlanabiliyor. Bu sayede tamamen kişisel ihtiyaçlara bağlı olarak hava akış kontrolü bağımsız olarak yapılabiliyor. Aynı zamanda Mitsubishi Electric’in bulut tabanlı MELCloudTM teknolojisi ile birlikte kullanılabilen bu seri ister dışarıdayken ister koltuktan bile kalkmadan ortamın sıcaklık derecesini bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak internet üzerinden kontrol edebilme özgürlüğü sunuyor. 

 

A sınıfı klimalardan yüzde 206 daha verimli

Çift Katmanlı Kaplama (Dual Barrier Coating) özelliği ile dikkat çeken Legendera serisi klimalar, kullanıcı deneyimi için pratik bir yol sunuyor. İç ünitede fan, ısı değiştirici ve hava yolu üzerine uygulanan bariyer teknolojisi, yağ ve su bazlı kirleticilerin birikmesini zorlaştırarak klimanın ömrünü uzatıyor. En önemlisi de kirleticilerin filtre üzerinde birikmesine imkân tanıyarak cihazın temizliğini kolaylaştırıyor. Üstelik Plasma Quad Plus filtre teknolojisi, sadece 2 watt elektrik tüketiyor. A+++ enerji sınıfı özelliğiyle sıradan A sınıfı klimalardan tam yüzde 206 daha fazla verimliliğe sahip olan Legendera serisi, düşük enerji ile yüksek performans göstermeyi başarıyor.  


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet