V-RANGER ile tam zamanı

Vaneda, 2020 Sonbahar - Kış sezonunda sağlam yapısı, dayanıklı tabanı ve modern tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.  Seçili Boyner Mağazaları’nda ve boyner.com.tr’de satışa sunulan Vaneda’nın yeni modelleri,...

Yayınlanma:
V-RANGER ile tam zamanı

  • Vaneda, 2020 Sonbahar - Kış sezonunda sağlam yapısı, dayanıklı tabanı ve modern tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.  
  • Seçili Boyner Mağazaları’nda ve boyner.com.tr’de satışa sunulan Vaneda’nın yeni modelleri, kullanıcını konforunu ve performansını artıran üstün teknolojileriyle aklı doğada olanları değişen hava koşullarına karşı koruyor. 

Vaneda, bu sezon da doğa tutkunlarına yeni ürünleriyle eşlik etmeye devam ediyor. V-RANGER modeli ile konfora odaklanan Vaneda, aklı doğada olanları yine günün rutininden uzaklaştırmayı başarıyor. Seçili Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satışa çıkan modeller; rahatlığı, tasarımı ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Vaneda’nın hem doğada hem de şehirde kullanılmak üzere tasarladığı VRANGER modeli, diğer su geçirmez teknolojilerden farklı olarak Vaneda’nın AR-GE merkezinde geliştirilen DryTex ® teknolojisi ile üretiliyor. 

  

V-RANGER, MACERA TUTKUNLARINI BEKLİYOR

  • Koleksiyondaki modeller, su geçirmez, nefes alabilir, yırtılmaya dayanıklı nubuk deriyle üretiliyor. Dayanıklı örgü kumaşı sayesinde, nefes alabilen airfile yaka astar ve aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı polyester iç astar kullanılıyor.
  • Çift Yoğunluklu Enjeksiyon Taban Teknolojisi, Kauçuk NUBES I-RUBBER ®; özel tasarım, kayma direnci yüksek, kolay aşınmayan, uzun ömürlü, anatomik olarak desteklenmiş tasarım, orthoflex, hijyenik, nefes alabilir, nem emici ve değiştirilebilir teknolojiye sahip.
  • Kopmaya dayanıklı, polyester bağcık, Diğer su geçirmez teknolojilerinden farklı olarak DryTex ® teknolojisi; Günlük yaşam stilinize etkin konfor ve yürüyüş kabiliyeti kazandırıyor.

Doğada ve şehirde konforundan ve stilinden ödün vermeyenlerin vazgeçilmez markası Vaneda’nın birbirinden farklı renk ve modellerde ürettiği outdoor ürünlerine www.vaneda.com.tr‘den de ulaşabilirsiniz. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet