VAINGLORY 2.1 GÜNCELLEME NOTLARI: BASKIN MODU BETA & DESTANSI GİZEMLİ SANDIK!

ISTANBUL (TR) - Yeni Baskın Modu beta Vainglory’nin ilk beş dakikalık oyun modunu sunuyor. Ayrıca, eşi benzeri görülmemiş 1 milyon ICE'lık bir ikramiyeyle yeni bir Destansı Gizemli Sandık, yeni bir Destekçi Rozeti, yeni bir...

Yayınlanma:
VAINGLORY 2.1 GÜNCELLEME NOTLARI: BASKIN MODU BETA & DESTANSI GİZEMLİ SANDIK!

ISTANBUL (TR) - Yeni Baskın Modu beta Vainglory’nin ilk beş dakikalık oyun modunu sunuyor. Ayrıca, eşi benzeri görülmemiş 1 milyon ICE'lık bir ikramiyeyle yeni bir Destansı Gizemli Sandık, yeni bir Destekçi Rozeti, yeni bir Yeni Ay Yılı harita görünümü, yeni kahraman görünümleri ve çok daha fazlası bulunuyor.

YENİ OYUN MODU: BASKIN BETA

18.01.2017 - Baskın Beta beş dakikalık kısa oturumlar için tasarlanmış yeni bir oyun biçimidir. Hala önemli bölümü geliştirme aşamasında ve zamanla topluluk geri bildirimleri çerçevesinde şekillenecek. Oyunu oynamak için kısıtlı bir süreniz olduğu zamanlarda Baskın Modu Vainglory için vazgeçilmez olacak. Artık sadece beş dakikanız varken bir karşılaşmaya dalıp hızlı ve yoğun bir savaşa girebilirsiniz, hem de vaktiniz kalmadığında biteceğini bilerek.

Baskın Modu aynı zamanda yeni kullanışlı bir “Hızlı Satın Al” özelliğini getiriyor. Oyuncular mağazaya yakınken kahramanlarının dizilimine göre tavsiye edilen bir sonraki eşyanın simgesini görecek. Satın almak için eşyanın simgesine dokunmanız yeterli olacak. Oyuncu yeterli altına sahip olduğunda simge dizilimde bir sonraki eşya ile yer değiştirecek. Eğer yeterli altına sahip değilse, simge görünmeyecek. Bu eşya seçenekleriyle başa çıkamayan yeni oyuncular için yeni ve harika bir özellik, ancak yine de belirli bir dizilim için alışveriş yapmak isteyen deneyimli kişilere de engel olmayacak.

PUAN NASIL KAZANILIR

Takımlar, düşman kahramanlarını öldürerek veya hedeflere ulaşarak puan kazanır.

  • Düşman kahramanları: Her biri 1 puan
  • Hedefler (Kuleler, Kristal Madencileri, Altın Madencileri): Her biri 3 puan

Takım arkadaşlarınızla beraber yol ve ormandan hangisinin daha önemli olduğuna göre bir strateji belirleyecek ve 15 puana ne kadar yaklaştığınıza bağlı olarak savunmacı veya agresif bir şekilde oynayacaksınız. Birdenbire kaçan Koshka'yı yakalamak yepyeni bir heyecan kaynağı olacak: Öldürmeniz takımınızı zafere daha da yaklaştıracak, ancak yakalanıp siz öldürülürseniz, bu sizin için oyunun sonu anlamına da gelebilir.

Oyuncular karşılaşmaya 9. Seviyede 6000 Altınla başlar. Baskın Beta hala birçok açıdan devam eden bir çalışma, ancak hemen paylaşmak ve Vainglory'nin mükemmel beş dakikalık sürümü için geri bildirimlerinizi almak konusunda çok heyecanlıyız. Denemeniz için sabırsızlanıyoruz!

YENİ DESTANSI GİZEMLİ SANDIK

Vainglory Güncellemesi 2.0 Gizemli Sandık'ı tanıttı, oyunculara Market'teki herhangi bir kahramanı veya görünümü alma imkanı sundu; genellikle devasa miktarlarda Opal gerektiren Özel Sürüm görünümler de buna dahil. Oyuncu geri bildirimleri aşırı derecede pozitif oldu ve biz de ileride bunun ne gibi yeni fırsatlar sağlayabileceği konusunda heyecanlandık. Gizemli Sandık Güncelleme 2.1'de Nadir Gizemli Sandık olarak yeniden adlandırılacak. Neden mi değiştiriyoruz? Daha destansı şeyler sunan bir teklife yer açmak istedik. Destansı Gizemli Sandık daha yüksek bir fiyata daha iyi ödemeler garantiliyor ve 1 MİLYON ICE İKRAMİYE şansı sunuyor.

Bu yeni sandığı 999 ICE karşılığında açmak için bir Destansı Gizemli Anahtar satın alın. Her sandık bir kahraman, bir görünüm ve 20 Opal garantili olmak üzere en az altı kart içeriyor! Aynı zamanda artırılmış Destansı veya daha yüksek bir görünüm ya da Özel Sürüm görünüm alma şansı bulunuyor. Destansı Gizemli Sandık Market'te satılan tüm kahraman ve görünümleri içerecek … ayrıca birkaç yayınlanmamış sürpriz görünümün de Market'e sonradan gelmesi planlandı. Zaten sahip olduğunuz bir kahramanı veya görünümü alırsanız bunun yerine 20 Opal alacaksınız. Bir milyon ICE'lık ikramiye kazanma şansının yanısıra Destansı Gizemli Sandık aynı zamanda potansiyel büyük bir ödeme olarak 100,000 ICE da sunuyor.

Destansı Gizemli Sandık: Daha iyi, daha güvenilir ödemeler ve 1 milyon ICE kazanma şansı.

YENİ: VAINGLORY DESTEKÇİSİ ROZETİ

Vainglory ürün yol haritamızı, kahramanlarımızı, görünümlerimizi, hikaye ve oynanışımızı şekillendiren bir toplulukla paylaştığımız bir yolculuk. Birlikte bu oyunu daha iyi hale getiriyoruz. Nadir ve Destansı Gizemli Sandık'ın tanıtılmasıyla, bu toplulukta Vainglory'yi finansal olarak desteklemek için ekstra bir adım atan oyuncular için bir şeyler yapmak istedik. Bu yüzden Destekçi Rozeti'ni sunuyoruz. Son 30 gün içerisinde ICE satın aldıysanız, her maçın VS ekranında yeni bir belirteç göreceksiniz. Vainglory'yi bugünkü haline getirdiğiniz için teşekkürler. Paranızın kıymetli olduğunu biliyoruz ve desteğinizi içtenlikle takdir ediyoruz.

YENİ AY YILI HARİTASI

Halcyon Fold Yeni Ay Yılı'nı kutlamak için bayrama özel bir hale büründü. Horoz Yılı'nı kutlamak için kırmızı kağıt fenerler, havai fişekler ve altın heykellere göz atabilirsiniz.

OYNANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİ

HALCYON FOLD

Halcyon Fold'a yapılan bu değişiklikler maça yaklaşırken birçok ilginç seçenek yaratıyor. 

  • Yol yardakçıları ve orman canavarları 10 saniye geç doğuyor
  • Artık Orman Mağazası'nın olduğu yerde ilk 4 dakika boyunca bir Büyük Treant doğuyor

KAHRAMAN ÖDEMELERİ

Kahraman öldürmeleri artık önemli ölçüde daha değerli. Çok sayıda öldürme elde etmek savaşın gidişatını çarpıcı biçimde değiştirebilir. Bu değişiklikler erken oyun kahramanlarının yavaş takımlara daha fazla baskı uygulayarak oyunun ileri aşamalarına daha büyük bir avantajla ilerlemesine izin veriyor. Bununla birlikte eğer sürekli öldürme alıyorsanız kendinizi koruduğunuzdan emin olun, çünkü ölümünüz rakibiniz için çok daha değerli hale gelecektir.

KRISTAL MADENCISI

Güncelleme 2.1'de Kristal Madencileri daha da güçlü vuruyor, ancak doğmaları daha uzun sürüyor ve artık belirli bir hayat sayısına sahip, bu hayat sayısı dolduğunda artık doğmayacaklar. Düşman ormanını daha etkili şekilde basabilirsiniz, ancak bu riskli bir strateji.

  • Ödeme 35altın ve 11 deneyimden 125 altın ve 15 deneyime çıktı
  • Artık üç hayata sahip, bundan sonrasında doğmayacak
  • Arıtk 4% maksimum sağlık hasarını karışık hasar olarak uyguluyor
  • Doğma süresi 45'ten 60 saniyeye çıktı

GÖRÜNÜM TERCİHLERİ

Vainglory artık oyundan oyuna tercih ettiğiniz görünümü hatırlıyor. Örneğin eğer sürekli Petal’ın Balkabağı görünümünü kullanmak istiyorsanız, bir kez seçin ve gelecek maçlar için varsayılanınız haline gelsin. Varsayılan görünümünüzü sıfırlamak farklı bir görünüm seçmek kadar kolay.

Vainglory 2.1 güncellemesi ile ilgili detaylı bilgi için;

http://www.vainglorygame.com/news/update-2-1-notes-blitz-mode-beta-epic-mystery-chest/

Super Evil Megacorp Hakkında

Super Evil Megacorp; Şubat 2012’de Rockstar, Riot, Blizzard ve Insomniac firmalarında çalışan işinin ehli, deneyimli bir ekip tarafından kurulmuştur. Firmanın 2015 yılında yayınlanan ilk oyunu Vainglory, çok kısa sürede dünyanın en çok oynanan mobil e-spor oyunu haline geldi. Asya, Kuzey Amerika ve Avrupa'da düzenlenen turnuvalarda 350.000ın üzerinde ödül dağıtıldı. E-Sport alanındaki bu başarılarına ek olarak Vainglory; 2014 ve 2015 yıllarında en iyi oyun geliştiricilerine verilen Apple'ın "Best Apps" ödülünü, WWDC'de Apple Tasarım Ödülü'nü, IMGA'da En İyi Teknik Başarım ve Halk Seçimi ödülünü, Tabby Ödülü'nün RPG, Strateji ve Simülasyon kategorisinde En İyi iPad Oyunu ödülünü aldı. Super Evil Megacorp firması Kaliforniya'daki San Mateo'da yer almaktadır. 50 kişilik bir takımdan oluşan firma her geçen gün büyümektedir. Super Evil Megacorp; General Catalyst, Index Ventures, Signia Venture Partners, Korea Investment Partners, CrossCut Ventures, Initial Capital, The Raine Group, ZhenFund, Yuri Milner ve Jim Breyer of Breyer Capital gibi firmalardan 41 milyon doların üzerinde yatırım almıştır. Daha fazla bilgi için http://www.superevilmegacorp.com/ ve http://www.vainglorygame.com/adresleriniziyaret edebilirsiniz.

Vainglory Hakkında

Mobil cihazlar için geliştirilen MOBA türündeki Vainglory, ilk olarak 16 Kasım 2014 tarihinde iOS, 2 Haziran 2015 tarihinde ise Android platformları için yayınlanmıştır. Yayınlandığı günden beri milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş; IGN, Curse.com, Mobafire, iPhone Life gibi büyük siteler tarafından hakkında övgüyle bahsedilmiştir. The Guardian gazetesi, Vainglory'yi “2014 yılının en iyi iOS oyunu” seçmiştir. Oyun, aynı zamanda iPhone 6 lansmanında cihazın performans tanıtımında örnek olarak gösterilmiş ve tanıtılmıştır.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet