Vakko Mare İmzası İlk Kez Sezon Tasarımlarında

Vakko Mare 2021 koleksiyonu, sezonun öne çıkan gündelik yaşam ve plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor.

Yayınlanma:
Vakko Mare İmzası İlk Kez Sezon Tasarımlarında

Vakko Mare 2021 koleksiyonu, sezonun öne çıkan gündelik yaşam ve plaj tasarımlarını kendine has zarif çizgileri ile yorumluyor. Sezonun sportif, modern, romantik ve güçlü tasarımlarını özel bir seçkide buluşturan Vakko Mare, bu sezonda ilk kez kendi marka imzalı tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Vakko Mare imzalı özel koleksiyonunda keten ve pamuk kumaşlardan kaftan, elbise, gömlek, etek, şort ve ayrıca mayo ve bikiniden oluşan tasarımlar yer alıyor.

Vakko Mare; Adriana Degreas , Agua de Coco, Juan de Dios gibi markaların bikini ve mayoların yanı sıra kaftan, elbise, bluz, etek, tulum, pantolon aksesuar olarak şapka, çanta, sandalet gibi ürün gruplarından oluşan her stile hitap eden göz alıcı şık bir seçki sunuyor. Sezonun öne çıkan fırfırlı, tek parça mayoları, derin V yakalı mayolar ve büstiyer havasındaki bikini üstleri, “cut out” diye adlandırılan kesik modeller, yüksek bel ve kemerli mayolar, önden bağlamalı bikiniler, sportfif şık ürünler, yaza hareket ve canlılık getiriyor. Ayrıca modern ve zamansız şıklık, bohem ve rahat tarzda ürünlerli bir arada sunan Vakko Mare tüm zevklere hitap ediyor.

Sezonda yer alan soft renkler ve romantik desenler ile tasarımlara daha feminen bir hava katıyor. Tasarımlarda sezonun vazgeçilmezi göz alıcı parlak renkler yenilikçi desenler ile birleşerek heyecan verici tasarımlar ortaya çıkarıyor. Fraklı stillere uyum sağlayan mavinin her tonu, doğanın canlı yansıması yeşil ve sarılar, tropik bir romantizmi yansıtan toprak tonları sezonun canlılığını yansıtıyor.

Vakko Mare’nin eşssiz koleksiyonları Vakko Mare Zorlu , Vakko Mandarin Oriental Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Loft Bodrum ,Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home & Mare Çeşme Marina, Vakko Home & Mare Göcek, Vakko Maxx Royal ve www.vakko.com’da  moda tutkunlarıyla buluşuyor.

 

Vakko Mare Markaları / 

Vakko Mare dünyaca ünlü Adriana Degreas, Aelia Anna, Agua de Coco, Ancient Greek Sandals, Ancient Kallos, Annie P, Ashiana, Balmain, Banago, Blanc, Callista, Camilla, Caravana, Celia Dragouni, Charo Ruiz, Chio, Cooperative Studio, Dahlia Bianca, Devotion, Doll Fashion, Dnud, Dragon Diffusion , Ellie Rassia, Emmanuela, Evarae, Haight, Insasami, Jonathan Simkhai, Juan de Dios, Juliet Dunn, Katerina Psoma, Koku Concept, Greek Archaic Kori , Lemlem, Lenny Niemeyer, Lisa Maria Fernandez, Love Shack Fancy, Maaboo, Maison La Plage, Maison Aisha, Maliluha, Mano Magna, Mara Hoffman, Maria Lucia Hohan, Marysia, Mar Y Sol, Matteau, Mirth, Mitos , Nema, Nimo with Love, Paolita, Paper London, Papakosta, Pearl & Caviar, Pitusa, Place Nationale, Poupette St Barth, Pu Bu Me Su, Puntamar, Rhode, Seafolly, Stella McCartney, Taj By Sabrina, Tkess, Valia Gabriel, Vakko Mare, Vix, Vitamin A, Yosuzi markalarının en özel seçkilerine koleksiyonunda yer veriyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet