VALİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU DÜZENLEDİ

VALİ ERSİN YAZICI VE EŞİ HANİFE YAZICI EV SAHİPLİĞİNDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU DÜZENLEDİ30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Resmi Kabul Töreni (Resepsiyonu), Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı ev sahipliğinde...

Yayınlanma:
VALİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU DÜZENLEDİ

VALİ ERSİN YAZICI VE EŞİ HANİFE YAZICI EV SAHİPLİĞİNDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU DÜZENLEDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Resmi Kabul Töreni (Resepsiyonu), Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı ev sahipliğinde Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Resepsiyonda Vali Yazıcı orman yangınlarının kontrolünde etkin görev yapan İtfaiye, AFAD, UMKE ve Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

 Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı’nın davetlileri bayramlarını tebrik ederek karşılamasıyla başlayan Resepsiyona Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Tugay Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Levent Akay, İl Emniyet Müdür Vekili Tamer Özakıncı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Dr. Murat Sezgin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Gazeteciler Derneği Başkanı Mevlüt Yeni, kurum müdürleri, sivil toplum kurulu temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, milli sporcular ve yangınla mücadelede görev yapan AFAD, UMKE, İtfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.

Hepinize Teşekkür Ederiz

Resepsiyonda misafirlerle sohbet eden Vali Yazıcı, orman yangınıyla mücadele eden ekiplerin Zafer Bayramı’nı tebrik ederek “Türkiye tarihinin en büyük orman yangınını yaşadık ve sizler canlarınızı hiçe atıp hem ormanlarımızı hem de bölge insanımızı korumak adına insanüstü bir mücadele gösterdiniz. Emek ve mücadelenizden ötürü sizin nezdinizde tüm personelimize ve gönüllü sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başarılarınızın Devamını Diliyorum

Branşlarında Türkiye şampiyonlukları olan milli sporcuları da tebrik eden Vali Yazıcı: “Sizler yarınlarımızın olimpiyat adaylarısınız. Başarılarınızı daha da taçlandırmanızı ve ülkemizin adını uluslararası müsabakalarda altın harflerle yazdırmanızı, şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırıp İstiklal Marşımızı okutmanızı diliyorum. Sizler gençler olarak yarınlarımızın umudusunuz. Hepinize başarılı sağlıklı ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Şehit ve Gazilerimizi Şükranla Anıyoruz

Gazilerle de sohbet eden, hatırlarını soran Vali Yazıcı: “Sizlerin emeklerinizin karşılığınızı asla ödeyemeyiz. Sizler canlarınızı ortaya koyarak ve bedeller ödeyerek ülkemizin istiklali için mücadele ettiniz. Silah arkadaşlarınızı şehit verdiniz. Bu vatanı korudunuz. Bugün Zafer Bayramımızın 99’uncu Yıl Dönümünü aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin sayesinde kutlayabiliyoruz. Allah sizlerden, tüm şehit ve gazilerimizden razı olsun. Biz büyük bir devlet, gazi bir milletiz. Devlet millet el ele Cumhuriyetimize, istikbalimize ve hürriyetimize ilelebet sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında katılımın kısıtlı olduğu resepsiyon açık alanda gerçekleştirilerek Vali Yazıcı’nın konuklarla sohbet etmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet