Vali Yazıcı, Kontrol Noktasındaki Denetimlere Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, tam kapanma tedbirleri kapsamında uygulanan Aksu kontrol noktasındaki denetimlere katıldı. Kontrol noktasındaki görevli personel ve sürücülerle bayramlaşarak salgın kurallarına uyulması çağrısında bulundu.Vali...

Yayınlanma:
Vali Yazıcı, Kontrol Noktasındaki Denetimlere Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, tam kapanma tedbirleri kapsamında uygulanan Aksu kontrol noktasındaki denetimlere katıldı. Kontrol noktasındaki görevli personel ve sürücülerle bayramlaşarak salgın kurallarına uyulması çağrısında bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla, "tam kapanma" denetimlerinin uygulandığı Aksu kontrol noktasındaki görevli personeli ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Yazıcı’ya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve protokol üyeleri eşlik etti.

Kontrol noktasındaki görevlilerin ve kontrol için durdurulan sürücülerin bayramını kutlayan Vali Yazıcı, vatandaşlardan hem salgın hem de trafik kurallarına uymalarını istedi.

Sözlerine Antalyalıların ve tüm İslam Aleminin bayramını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı, pandemi sürecinin devam ettiğini bu yüzden de bayramın kısıtlı bir şekilde kutlandığını söyledi. Bayramın çekirdek aileyle geçirilmesi tavsiyesinde bulunan Vali Yazıcı; "Halkımızdan istirham ediyorum, lütfen evde kalalım, ev ziyaretleri de yapmayalım. Sayılar düşmeye başladı, iyiye doğru gidiyoruz. İnşallah bayram sonuna kadar sayıların daha da düşeceğini umut ediyoruz." diye konuştu.

Gelecek bayramların geleneklere uygun ve daha güzel geçmesi için biraz daha sabretmek gerektiğini vurgulayan Yazıcı, bayramın İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları nedeniyle buruk geçtiğini, saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Uygulama noktasının ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Yazıcı, görevli personelle bayramlaşarak görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet