Vodafone’un Dijital Asistanı Tobi’den Süper Uyumlu+ Kullanıcılarına Fatura Danışmanlığı

Ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de ilk ve tek olan Vodafone Süper Uyumlu+ Tarife’nin kullanıcıları, Yapay Zekâ tabanlı kişisel asistan TOBi’ye büyük ilgi gösteriyor.

Yayınlanma:
Vodafone’un Dijital Asistanı Tobi’den Süper Uyumlu+ Kullanıcılarına Fatura Danışmanlığı

Ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de ilk ve tek olan Vodafone Süper Uyumlu+ Tarife’nin kullanıcıları, Yapay Zekâ tabanlı kişisel asistan TOBi’ye büyük ilgi gösteriyor. Kullanıcılara içerik değiştirme hakkında danışmanlık yapan TOBi, yaklaşık 6 aylık süreçte, Süper Uyumlu+ müşterileriyle toplam 81 bin kez iletişim kurdu.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturalı tarife portföyünü yenilikçi ürünlerle geliştirmeye devam ediyor. Ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de ilk ve tek olan Vodafone Süper Uyumlu+ Tarife’nin kullanıcıları, şirketin Yapay Zekâ tabanlı kişisel asistanı TOBi’den tarifenin içerik değiştirme özelliği hakkında danışmanlık alabiliyor. TOBi, yaklaşık 6 aylık süreçte, Süper Uyumlu+ müşterileriyle toplam 81 bin kez iletişim kurdu. Aralık 2021’de TOBi ile iletişime geçenlerin 88’i internet içeriği, 55’i dakika içeriği, 47’si ise SMS içeriği ile ilgili değişiklik yaptı. Müşterilerin 68’i internet içeriğini artırarak aşım yapmanın önüne geçerken, 32’si kullanmadığı SMS içeriğini azaltmayı tercih etti.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

Vodafone olarak, her zaman ürünlerimizi müşteri deneyimini merkeze alıp geliştirerek pazara yön vermeye devam ediyoruz. Bu anlayışla geliştirdiğimiz Süper Uyumlu+ Tarifemiz, ihtiyaca göre ayarlanabilen tarife yapısıyla Türkiye’de ilk ve tek. Bu tarifeyi kullanan müşterilerimiz, değişen ihtiyaçları doğrultusunda tarife içeriklerini de Vodafone Yanımda üzerinden tek tıkla kolayca değiştirebiliyor. Böylece, müşterimiz tarifeye değil, tarifemiz müşteriye uyum sağlıyor. Süper Uyumlu+ Tarife’de Yapay Zekâ tabanlı kişisel dijital asistan TOBi ile müşterilerimizin kullanımlarını takip edip onları ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirerek aşım yapmalarının ya da kullanmadıkları içerikler için para ödemelerinin önüne geçiyoruz. TOBi ile müşterilerimize telekom sektöründe alışık olduklarından farklı, dijital ve kişiselleştirilmiş bir tarife deneyimi yaşatıyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimize dijital dünyanın heyecan verici yeniliklerini sunmaya devam edeceğiz.”

 

TOBi’den 4 farklı konuda bilgilendirme

 

TOBi, Süper Uyumlu+ Tarife kullanıcılarına 4 farklı konuda bilgilendirme yapıyor. Müşteriyi genel anlamda bilgilendiren TOBi, tarifenin içerik değiştirme özelliği olduğu konusunda bilgi veriyor. TOBi, “Hızlı gidiyorsun” uyarısıyla, GB, dakika, SMS kullanımlarının fazla olduğuna dikkat çekiyor ve kullanıcıya bir üst içerik seviyesine geçmesini öneriyor, geçemediği durumlarda ise ek paket öneriyor. TOBi’nin “70’ine ulaştın” uyarısı, GB, dakika, SMS haklarının 70’ine ulaşıldığı anlamına geliyor ve TOBi, kullanıcıya bir üst içerik seviyesine geçmesini öneriyor, geçemediği durumlarda ise ek paket öneriyor. TOBi, “Daha az ödeyebilirsin” uyarısıyla da GB, dakika, SMS haklarının az kullanıldığı durumlarda, bir alt içerik seviyesine geçilmesini öneriyor. Böylece, kullanılmayan içeriklere para ödenmeyeceğini hatırlatıyor.

 

İçerik değiştirme her fatura döneminde bir kez

 

Vodafone, müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek için Süper Uyumlu+ Tarife ile kullanıcılara esneklik sağlıyor. Buna göre müşterilere 3-5-7-10-13 GB mobil internet, 250-750-1500 dakika ve 10-250 SMS olarak içerik alternatifleri sunuluyor. Tarife ücretleri, seçilen içeriğe bağlı olarak 40-71 TL arasında değişiyor. Süper Uyumlu+ Tarife’de içerik değiştirme özelliği her fatura döneminde bir kez kullanılabiliyor. Süper Uyumlu+ kullanıcıları, tarifenin devretme ve durma özelliklerinden de yararlanabiliyor. Devretme özelliğiyle, müşterilerin kullanmadığı GB, dakika ve SMS hakları bir sonraki aya devrederken; TOBi üzerinden alabildikleri durma özelliğiyle, kullanıcının faturası kendiliğinden duruyor ve kullanıcı istemedikçe fatura tutarı aşılmıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet