"Xposure", "Bağımsız Foto Muhabiri" Ödülü İçin Başvuruları Toplamaya Başladı

"Xposure", "Bağımsız Foto Muhabiri" Ödülü İçin Başvuruları Toplamaya BaşladıXposure Uluslararası Fotoğrafçılık Ödülleri için kayıtlar açıldı:Kayıt için son tarih 30 Kasım.Xposure Uluslararası Fotoğrafçılık...

Yayınlanma:
"Xposure", "Bağımsız Foto Muhabiri" Ödülü İçin Başvuruları Toplamaya Başladı

"Xposure", "Bağımsız Foto Muhabiri" Ödülü İçin Başvuruları Toplamaya Başladı

Xposure Uluslararası Fotoğrafçılık Ödülleri için kayıtlar açıldı:

Kayıt için son tarih 30 Kasım.

Xposure Uluslararası Fotoğrafçılık Festivali, Sharjah Hükümet Medya Bürosu tarafından her yıl düzenlenmekte olup 1 Ağustos - 30 Kasım tarihleri arasında Bağımsız Foto Muhabiri Ödülü için başvuruları kabul etmeye başlamıştır. Haberleri desteklemek ve kamuoyunu küresel olarak etkileyen konularda farkındalık yaratmak için dünyanın dört bir yanından fotoğraflar toplayan serbest fotoğrafçılar hedeflenmektedir. 

Ödül üç kategoriye ayrılmaktadır: son dakika haberlerini anında belgelemekle ilgili haber gazeteciliği; çevre sorunlarına ve de doğrudan ve dolaylı olarak insanlar tarafından gerçekleştirilen çevresel değişikliklere odaklanan çevre gazeteciliği ve mevcut koşullara hızlı tepki vermeye ve de ciddi sorunlarla etkili çözümler geliştirerek ilgilenmeye odaklanan çözüm gazeteciliği. Fotoğrafçılar yarışmaya en az beş, en fazla 12 fotoğrafla katılabilir.

Ödül için kayıt, ücretsiz olup 18 yaşını doldurmuş, akredite ve uluslararası kabul görmüş bir dernek veya federasyon tarafından verilmiş ulusal veya uluslararası basın kartına sahip, farklı milletlerden tüm fotoğrafçılara açıktır: https://awards.xposure.ae/

Birincilik ödülünün değeri, Uluslararası Fotoğraf Festivali'nin bir sonraki baskısında kazananın çalışmalarını sergilemek için özel bir alana ek olarak 15.000 $'dır. İkinci sırada gelen, çalışmalarını gelecek baskıda sunmak için kendi yerini kazanacak.

Başvurular Açık

Xposure Uluslararası Fotoğrafçılığı Festivali Festival Ödülleri için başvuruları kabul etmeye sürdürüyor. Geçen Temmuz'dan 1 Kasım'a kadar ilgi duyan amatör ve profesyonel fotoğrafçılara ödül kategorileri için çalışmalarıyla katılmaları için kapılarını açmıştır.

Her yaş grubundan ve dünyanın her yerinden katılımların olduğu festivalde, mimari fotoğrafçılık, hava ve drone fotoğrafçılığı, manzara fotoğrafçılığı, foto muhabirliği, portre fotoğrafçılığı, seyahat fotoğrafçılığı, kısa film kategorisi, vahşi yaşam fotoğrafçılığı, çocuk fotoğrafçılığı (18 yaşın altındakiler) ve Şarja hükümeti çalışanları kategorisi gibi kategoriler bulunmakta. 

Xposure, bu ödül aracılığıyla, insanların gelenek ve göreneklerine, manzaralarına ve mimari detaylarına odaklanmanın yanı sıra, insan ruhunu değiştiren çeşitli insan ve çevre sorunlarına ışık tutan görsel hikayeler anlatan çalışmaları olan fotoğrafçıları gün ışığına çıkarmaya hevesli olup kendine özgü tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Evrenin her yerinden kıdemli fotoğrafçılar, medya profesyonelleri ve fotoğraf meraklılarından oluşan bir dünyayı ağırlayarak ve ilgisini çekerek, Xposure Uluslararası Fotoğrafçılık Festivali ilk sürümünden bu yana bölgedeki en önemli fotoğraf etkinliği olarak benzersiz konumunu yaratmayı başarmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet