Yakalama Emri Bulunan 11 Şahıs Yakalandı

Serik İlçesinde Haklarında Yakalama Emri Bulunan 11 Şahıs Yakalandı Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;1- Hakkında “Basit Yaralama” suçundan Yakalama Emri bulunan İ.Ç. yakalanmış ve hakkında...

Yayınlanma:
Yakalama Emri Bulunan 11 Şahıs Yakalandı

Serik İlçesinde Haklarında Yakalama Emri Bulunan 11 Şahıs Yakalandı Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

1- Hakkında “Basit Yaralama” suçundan Yakalama Emri bulunan İ.Ç. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

2- Hakkında “Kulanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan Yakalama Emri bulunan D.İ.D. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

3- Hakkında “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” ve “trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçlarından Yakalama Emri bulunan S.T. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

4- Hakkında “Vergi Usul Kanunu’na Muhalefet”, “Basit Tehdit”, “Hakaret”, “ Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” ve “Tehdit” suçlarından Yakalama Emri ve (7 yıl 6 ay) kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

5- Hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan Yakalama Emri bulunan S.S.Ö yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

6- Hakkında “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal Suçundan” Yakalama Emri bulunan A.G. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

7- Hakkında “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma” suçundan Yakalama Emri ve (5 yıl) kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.E. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

8- Hakkında “Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek” suçundan 8 adet Yakala Emri ve toplam (14 yıl 4 ay) hapis cezası bulunan S.B. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

9- Hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan Yakalama Emri bulunan M.B. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

10- Hakkında “Mühür Bozma” suçundan Yakalama Emri bulunan A.K. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

11- Hakkında “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan Yakalama Emri bulunan M.D. yakalanmış ve hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet