YARATICI OLURKEN YETER Kİ ZARAR VERMEYİN

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Eğitmen Tülay Üstündağ, “Yaratıcılık ve Yaratıcılığı Geliştirme” konusuyla katılımcılarla buluştu.Yaratıcılığın...

Yayınlanma:
YARATICI OLURKEN YETER Kİ ZARAR VERMEYİN

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında Eğitmen Tülay Üstündağ, “Yaratıcılık ve Yaratıcılığı Geliştirme” konusuyla katılımcılarla buluştu.


Yaratıcılığın insana özgü bir yeti olduğunun altını çizen Üstündağ, “Bu yeti doğumla birlikte kullanılmaya başlar. Günlük yaşamda, bilimde, teknikte, sanatta “farklı“ ve “yeni” olanın peşine düşmekle sürer” dedi.

Seminerde yaratıcılığın tanımları, yaratıcı bireylerin özellikleri ve yaratıcılığın geliştirilmesiyle ilgili temel başlıklara değinen Eğitmen Tülay Üstündağ, konuları örneklendirerek eğlenceli hale getirdi.

Yaratıcı olurken yeter ki “zarar vermeyin” ifadesini vurgulayan Üstündağ, yaşamın her alanında yaratıcı zekanın kullanılabileceğini hatırlattı.

GELECEK SEMİNER KASIMDA
Seminerin sonunda Eğitmen Tülay Üstündağ ve katılımcılara teşekkür eden Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Serap Günen, gelecek seminerin 20 Kasım’da olduğunu duyurdu. Kasım seminerinde ise Acun Erkuloğlu, “Öfkem Kontrol Altında” konu başlığıyla katılımcılarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet