“Yaşanılanlar Hepimizin Ortak Acısı”

Türkiye’nin yaşadığı zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşabileceğini söyleyen Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, “Üst üste yaşadığımız felaketler hepimizin ortak acısı. İşte bu yüzden bilgi kirliliğine...

Yayınlanma:
“Yaşanılanlar Hepimizin Ortak Acısı”

Türkiye’nin yaşadığı zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşabileceğini söyleyen Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, “Üst üste yaşadığımız felaketler hepimizin ortak acısı. İşte bu yüzden bilgi kirliliğine kendimizi kaptırmamamız gerekiyor. Bu zor zamanlarda daha temkinli adımlar atmalıyız” dedi.

Sağlık-Sen Bursa İl Divan Toplantısı Genel Başkan Semih Durmuş’un katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Durmuş, sadece sendikacılık yapmadıklarını dile getirerek, “Kurucu değerlerimiz bize insanı, insanlığı, barışı ve huzuru amaç edinme görevi veriyor. Regaip Gecesinde hepimizi derinden sarsan haberlerle sarsıldık. İdlib’de askerlerimize rejim güçleri tarafından saldırı gerçekleştirildi. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye güçlü bir devlet. Yaşanan zulümlere asla sessiz kalmamız beklenmez. İşte biz bu düşünceyle hareket ediyor, mazlumların yanında olmayı kendimize görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.

İSTİHDAM FARKINDALIĞINI ORTADAN KALDIRMAMIZ GEREKİYOR

Farklı istihdam modelleriyle kamuda verimliliğin sağlanamayacağının altını çizen Durmuş, farklı istihdam türlerinin çalışma barışına zarar verdiğini belirtti. Durmuş devamında şunları kaydetti. “Ekonomik, sosyal ve özlük hakları bakımından çalışanları birbirinden ayırmak doğru bir yaklaşım değildir. Bizim bu farklılıkları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Ayrımcılık oluşturan hiçbir istihdam türü kabul edilemez” diye konuştu. Toplantıya Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki’nin yanı sıra Bursa Üniversiteler Şube Başkanı Eser Yıldırım, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantı sonrasında Genel Başkan Semih Durmuş ve beraberindeki heyet rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül’ü ziyaret etti.(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet