Yaz akşamlarına özel lezzetler

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan; dünyaca ünlü şef Richard Sandoval’ın restoranı Toro Latin Gastro Bar,  Sushi ve Steak gecelerini misafirleri ile buluştururken hafta içi her gün belirli saatlerde...

Yayınlanma:
Yaz akşamlarına özel lezzetler

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan; dünyaca ünlü şef Richard Sandoval’ın restoranı Toro Latin Gastro Bar,  Sushi ve Steak gecelerini misafirleri ile buluştururken hafta içi her gün belirli saatlerde seçili Latin kokteyllerini yüzde 50 avantajlı fiyatlarla misafirleriyle buluşturuyor.  

Her çarşamba saat 18:30-22:00 arasında misafirlerle buluşan Sushi Gecesinde, Toro Latin Gastro Bar’ın dünyaca ünlü sushi’leri misafirlere unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor. Sushi şefi tarafından özenle hazırlanan sushi’ler ve bölgeye özel ceviche çeşitleri ile dikkat çeken Sushi gecesi; Peru mutfağının sıra dışı yemek mirası ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. 

Her perşembe saat 18:30-22:00 arasında gerçekleşecek Steak Gecesinde ise kurutulmuş etler ve dinlendirilmiş biftekler misafirlerle buluşturulurken birbirinden lezzetli Latin kokteylleri de bu özel lezzetlere eşlik ediyor. 

Toro Latin Gastro Bar, 5 o’clock teklifi ile hergün saat 17:00- 20:00 arasında seçili içeceklerde misafirlerine yüzde 50 avantajlı fiyat sunuyor. İmza kokteyllerin yanında sunulan atıştırmalık tabağı geceye renk katarken, 250 yıllık tarihi bir hamamın restorasyonu sonucu ortaya çıkan bar alanı Boğaz manzaralı açık hava atmosferi misafirlere unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

Toro Latin Gastro Bar, Steak and Sushi Night günlerini yaratıcı sunumlar ile deneyimlemek isteyen misafirlerini çarşamba ve perşembe akşamları, 5 o’clock teklifini deneyimlemek isteyen misafirlerini de her gün Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da bekliyor!


Hibya Haber Ajansı

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul içerisinde konumlanan Toro Latin Gastro Bar, Steak and Sushi gecelerinin özel teklifleri ve hafta içi her gün avantajlı fiyatlarla sunulan imza kokteylleri ile yaz akşamlarına renk getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet