Yeni Mahalle’de Sömestir Coşkusu

Aliağa Belediyesi’nin Sömestir Etkinlikleri Çocuklara Eğlenceli Saatler Yaşatıyor  Aliağa Belediyesi’nin sömestir etkinlikleri kapsamında Yeni Mahalle’de gerçekleştirilen müzikal tiyatro oyunu ve sihirbaz gösterileri çocuklara eğlenceli saatler yaşattı.

Yayınlanma:
Yeni Mahalle’de Sömestir Coşkusu

Aliağa Belediyesi’nin Sömestir Etkinlikleri Çocuklara Eğlenceli Saatler Yaşatıyor

 Aliağa Belediyesi’nin sömestir etkinlikleri kapsamında Yeni Mahalle’de gerçekleştirilen müzikal tiyatro oyunu ve sihirbaz gösterileri çocuklara eğlenceli saatler yaşattı.

 

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan sömestir etkinlikleri kentin farklı noktalarında düzenlenen gösterilerle sürüyor. Öğrencilerin karnelerini almalarıyla birlikte 21 Ocak Cuma günü Aliağa Gençlik Merkezi’nde başlayan ücretsiz sinema şöleni tüm hızıyla devam ederken bir yandan da her gün farklı bir noktada organize edilen sahne gösterileri çocuklara kültür sanatla iç içe verimli bir yarıyıl tatili yaşatıyor.

 

Sömestir etkinlikleri kapsamına Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda sahnelenen ‘Aladdin'in Sihirli Lambası’ isimli müzikal oyun çocuklara tiyatro keyfi sunarken sihirbaz gösterileri etkinliğe renk kattı.

 

GÖSTERİLER TÜPRAŞ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDE DEVAM EDECEK

Çocuklara eğlenceli anlar yaşatan tiyatro ve sihirbaz gösterimleri Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde 27 Ocak Perşembe günü ‘Troller’, 28 Ocak Cuma günü ise ‘Şirinler Gargamele Karşı’ isimli oyunlarla devam edecek. Tüm oyunlar 11.00 – 14.00 ve 16.00 seanslarında küçük izleyicisinin karşında olacak.  

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet