Yeni nesil giyimin adı

Pandemi süreciyle birlikte sadeleşme akımının önemi bir kez daha anlaşılırken genç ve dinamik bir marka doğuyor. Minimalist, yeni nesil giyim markası mottosuyla kaliteli kumaş ve organik pamuğu birleştiriyor.Az çoktur moda anlayışının...

Yayınlanma:
Yeni nesil giyimin adı

Pandemi süreciyle birlikte sadeleşme akımının önemi bir kez daha anlaşılırken genç ve dinamik bir marka doğuyor. Minimalist, yeni nesil giyim markası mottosuyla kaliteli kumaş ve organik pamuğu birleştiriyor.

Az çoktur moda anlayışının yeni temsilcisi: Minimalist

Yaşam alanlarında sadeliğe yönelen kişiler, moda anlayışını da minimal düzeyde tutmaya başlıyor. Gardıropta giyilmeyi bekleyen fazlalıklar yerine özgür moda anlayışı ile sadeliği birleştiren akıma yerli ve dinamik marka Minimalist cevap veriyor. Kaliteli kumaş ve konfor ikilisini motto edinen Minimalist, 2020 yılı ile birlikte yaşanılan sadeleşme akımına eşlik ediyor. Özgür ve sade tasarımları ile her tarz moda anlayışında kullanıcısı ile birlikte olmayı amaçlıyor. Gençliğin enerjisini olgun ve sade moda anlayışı ile harmanlayan Minimalist ekibi; kalite, konfor, şıklık ve özgürlük temelli üretimi geçmişten geleceğe taşıyacak inançla çalışmalarına ekliyor. Minimalist, sadeleşmenin ve rahatlamanın dolaplara yansıması olacak ürünleri ile sürdürülebilir bir marka olma bilinciyle çalışmalarını yürütüyor. Az çoktur bilinciyle hareket eden her moda severi Minimalist’in dünyasına davet ediyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet