Yeni yıla özel en doğal sağlık ve güzellik önerileri

Naturagen Kolajen, Pro Assist, Beauty Assist ve Life Assist’den oluşan üç farklı serisiyle yıllar içinde kaybettiğiniz kolajeni size geri kazandırarak vücudunuzun içten dışa beslenmesine destek oluyor.Vücudun önemli bileşenlerinden...

Yayınlanma:
Yeni yıla özel en doğal sağlık ve güzellik önerileri

Naturagen Kolajen, Pro Assist, Beauty Assist ve Life Assist’den oluşan üç farklı serisiyle yıllar içinde kaybettiğiniz kolajeni size geri kazandırarak vücudunuzun içten dışa beslenmesine destek oluyor.

Vücudun önemli bileşenlerinden biri olan kolejen, cildin elastikiyetini arttırarak iyileşmesini destekliyor. Kırışıklık oluşumunu azaltan ve yaşlanmayı geciktiren kolajen aynı zamanda kıkırdak bütünlüğünün korunmasına yardımcı oluyor. İlerleyen yaş, stres, yetersiz uyku, yanlış beslenme ve sigara kullanımı gibi pek çok faktör zamanla kolajen rezervlerini azaltıyor. Yaşlandıkça üretimi azalan kolajen; cildin sıkılığını kaybetmesine, kırışıklık görünümünün artmasına, kemiklerin zayıflamasına neden oluyor. Sağlıklı bir güzellik için azalan kolejen üretimine dışardan destek olmak gerekiyor.

Hyalüronik asit, Vitamin C, Biotin, Koenzim Q10 ve çeşitli vitaminlerden oluşan Naturagen Kolajen ürünleri günlük beslenme rutinine kolayca dahil edilebiliyor. Vücuttaki kolajenin yüzde 90'ını oluşturan Tip 1 ve Tip 3 kolajenlerini içerisinde barındıran Naturagen Kolajen sağlıklı güzellik ve canlılık için vücudu içten dışa destekliyor.

Naturagen Kolajen renklendirici içermiyor!

Sağlıklı yaş almak ve doğal cilt görünümünü geri kazanmak isteyenleri farklı aromalarda tablet, tek içimlik sıvı, toz saşe, toz form ve bar formları ile buluşturan Naturagen Kolajen şeker, gluten ve renklendirici içermiyor.  Naturagen Kolajen ürün gamında bulunan toz ve saşe ürünler stevia bitkisiyle doğal olarak tatlandırılıyor. AR-GE merkezinde geliştirilen partikül teknolojisi sayesinde kolajenin doğasında olan kokuyu ortadan kaldırarak eşsiz bir aroma sunuyor. Helal Sertifikasına sahip Naturagen Kolajen ürünleri yüzde yüz sığır kolajeni kullanılarak üretiliyor.

Üç farklı seri ile kolajenden gelen Güzellik ve Canlılık

Pro Assist serisi içeriğindeki Hidrolize Kolajen, Vitamin C ve Hyalüronik Asit ile cildin ve vücudun doğal kolajen üretimine destek oluyor. Spor yapanlar ve sağlıkla yaş almaya önem verenlere tavsiye edilen Pro Assist, 220 gramlık kutuda toz halinde sunuluyor. Doğal limon aromasına sahip Pro Asist, benzersiz lezzeti ve limon ferahıyla keyifli bir içim sağlıyor.

Hidrolize Kolajen, Hyalüronik Asit, Biotin, Koenzim Q10, Vitamin B, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E içeriği ile cildin daha iyi nemlenmesini sağlayan Beauty Assist serisi, vücudun doğal kolajen üretimine destek oluyor. Optimum cilt yapısını ve sağlıklı cilt görünümünü destekleyen Beauty Assist, toz ve sıvı olmak üzere iki farklı formda sunuluyor. 7, 14, 30 tek kullanımlık şaseler şeklinde sıvı olarak tek seferde içilen Beauty Assist, 40 ml’lik 15’li shot şişeler ile tüketilebiliyor. Beauty Assist, yeşil elma aromalı toz formu ve şeftali aromalı sıvı formu ile farklı aromalar deneyimlemek isteyenlere birbirinden lezzetli aromalar sunuyor.

Hidrolize Kolajen, Hyalüronik Asit, Biotin, Çinko, Vitamin B6, Vitamin C’den oluşan 30 tabletlik Life Assist serisinin ise yetişkinlerin günlük gıda takviyesi olarak iki tablet halinde almaları tavsiye ediliyor.

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet