YKS’de YDT (Almanca) birincisi Bilnet Okulları Balıkesir Kampüsünden!

Bilnet Okulları Balıkesir Kampüsü 12.

Yayınlanma:
YKS’de YDT (Almanca) birincisi Bilnet Okulları Balıkesir Kampüsünden!

Bilnet Okulları Balıkesir Kampüsü 12. sınıf fen lisesi öğrencisi Mustafa Aytekin 2021 YKS de YDT (Almanca) alanı yerleştirme sonucunda Türkiye birincisi oldu.

 

Üniversite hayali kuran yüzbinlerce gencin katıldığı YKS’de Bilnet Okulları öğrencisi Mustafa Aytekin, YDT Almanca alanında Türkiye 1.si oldu. Bilnet Okulları her sene gerçekleştirilen YKS sınavında büyük başarı yakalayarak bu sene de geleneği bozmadı. Balıkesir Bilnet Okulları Fen Lisesi öğrencilerinden Mustafa Aytekin 2021 YKS de YDT (Almanca) alanı yerleştirme sonucunda Türkiye birincisi oldu. 80 soruda 75 doğru yaparak YDT Almanca birincisi olan AYTEKİN,” Bu başarı çok çalışmanın ürünü. Emeğimin karşılığını aldığımın kanaatindeyim. Herkesin kendi çalışma yöntemini bulması lazım. Ben kendiminkini bulduğum için başarılı oldum. Tıp okumak istiyorum.” dedi.

2 milyon 800 bine yakın adayın katılımıyla 26 – 27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Sınavı (YDT) sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinciler de netleşmeye başladı. Açıklanan sonuçlar neticesinde Bilnet Okulları öğrencilerinden Mustafa Aytekin, YKS de YDT (Almanca) alanı yerleştirme sonucunda Türkiye birincisi oldu.

Doğru eğitimle doğru gelecek 

Bilnet Okulları Kampüsü yetkililerince yapılan açıklamada, “Öğretim bir süreçtir ve büyük emek ister. Sınav sonucu ise bu süreçte verilen emeklerin bir meyvesidir. Bilnet Okulları olarak okul, aile, öğrenci koordinasyonunun sağlanmasına büyük önem verdik ve bu sayede başarıyı yakaladık. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutlarız.” ifadelerine yer verildi. 

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet