“Z Kuşağı”nın iş dünyası ve gelecek hakkındaki görüşlerini ortaya çıkaracak

Türkçe’ye de çevrilen, yükseköğrenim gören veya halihazırda iş gücüne katılmış 18-25 yaş aralığındaki gençlere açık olan araştırmaya, Türkiye’den de 10 Aralık Perşembe gününe kadar katılım sağlanabilecek.Küresel...

Yayınlanma:
“Z Kuşağı”nın iş dünyası ve gelecek hakkındaki görüşlerini ortaya çıkaracak

Türkçe’ye de çevrilen, yükseköğrenim gören veya halihazırda iş gücüne katılmış 18-25 yaş aralığındaki gençlere açık olan araştırmaya, Türkiye’den de 10 Aralık Perşembe gününe kadar katılım sağlanabilecek.

Küresel muhasebe ve finans meslek kuruluşu ACCA (Fermanlı Ruhsatlı Muhasebeciler Birliği), Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu IFAC ile birlikte tüm dünyada yükseköğrenim gören veya halihazırda iş gücüne katılmış 18-25 yaş aralığındaki “Z Kuşağı”na yönelik bir araştırma gerçekleştiriyor.

“Generation Z” adını taşıyan araştırma, geleceğin iş gücü olan yeni neslin eğitim ve kariyer tercihleri, iş dünyası ve özellikle muhasebe ve finans mesleğiyle ilgili genel görüşlerini anlamayı hedefliyor. Araştırma ayrıca “Z Kuşağı”nın işverenlerden ve iş hayatından beklentileri, değerleri, gelecekleri hakkında düşünceleri ve hedeflerini de saptamayı amaçlıyor.

Türkçe’ye de çevrilen, araştırmaya, Türkiye’den de 10 Aralık Perşembe gününe kadar katılım sağlanabilecek. Online olarak yapılan araştırmaya üniversitelerimizde eğitim gören yabancı öğrencilerin katılımı için İngilizce bağlantı da bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet