ZABITA HAFTASINA TİYATROLU KUTLAMA

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. Yılı şerefine Alanya Belediye Zabıta Teşkilatı’nın organize ettiği gecede, emekliliğe ayrılan teşkilat üyelerine plaket verildi. Zabıtalık mesleğinin zorlukları ise hazırlanan tiyatro...

Yayınlanma:
ZABITA HAFTASINA TİYATROLU KUTLAMA

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. Yılı şerefine Alanya Belediye Zabıta Teşkilatı’nın organize ettiği gecede, emekliliğe ayrılan teşkilat üyelerine plaket verildi. Zabıtalık mesleğinin zorlukları ise hazırlanan tiyatro gösterisi ile katılımcılara aktarıldı.


Alanya Belediyesi Zabıta Birimi, Türk Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. yıldönümü ve Zabıta Haftası kapsamında Alanya Kültür Merkezi’nde program tertipledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi birim amirleri ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleşen gecede, zabıta olarak uzun yıllar aktif hizmet etmiş ve emekliliğe ayrılmış teşkilat üyelerine plaket verildi.

ZABITA MESLEĞİNİN ZORLUKLARI TİYATRO İLE ANLATILDI

Gece için özel hazırlanan bir tiyatro oyunu ise katılımcılara sahnelendi. Zabıtalık mesleğinin zorluklarını anlatan oyunda, zabıtaların gün içerisinde yaşadığı sıkıntılar esprili bir dille katılımcılara aktarıldı.

BAŞKAN YÜCEL: “GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞAN EKİBİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Gecede konuşan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Alanyamızın huzur ve güvenliği için, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in emir ve talimatları doğrultusunda çalışmaya gayret gösteriyoruz” dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “Gecesini gündüzüne katarak, şehrimizin ve halkımızın güven ve sağlık ortamında bir hayat sürmesini sağlayan zabıta teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet