Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ , “Boş bavul birilerinin gitmesi gerektiğini göstermeli”

Prf.

Yayınlanma:
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ , “Boş bavul birilerinin gitmesi gerektiğini göstermeli”

Prf. Dr. Ümit Özdağ Emirhan Yalçın’ın Suriyeli sığınmacılar tarafından katledildiği Alemdağ Parkına boş bir bavul bıraktı. Özdağ bavulun Suriyelilerin eşyalarını toplayıp gitmeleri için sembolik olarak konulduğunu açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ “Bu boş bavul artık birilerinin bavullarını toplayıp ülkesine dönmesinin zamanının geldiğini göstermeli” dedi. Prf. Dr. Ümit Özdağ, Emirhan Yalçın’ın öldürüldüğü Alemdağ Parkına boş bir bavul bıraktı. Özdağ bavulun Suriyelilerin eşyalarını toplayıp gitmeleri için sembolik olarak konulduğunu açıkladı.

“Sorunun ne kadar yakıcı olduğunu bütün Türkiye’nin gördüğünü. Boş bavulun iktidar ’da dahil artık birilerinin bavullarını toplayıp ülkesine dönmesinin zamanının geldiğini göstermeli” diyen Özdağ, “Biz Ankara’nın, Mersin’in, Adana’nın, Gaziantep’in, Şanlıurfa’nın özetle Türkiye’nin eskiden olduğu gibi, rahat yaşanabilir bir ülke olmasını arzu ediyoruz. Bunun içinde uzun yıllardır misafirlikleri süren milyonlarca Suriye’linin vatanlarına dönmelerini istiyoruz“ şeklinde konuştu.

“11 Milyon mülteciye bakıyoruz”
“5.3 milyon Suriyeli, Afgan, Iraklı, Iran’lı, Cibuti’li, Bangladeş’li hepsinin sayısı 8 milyona yaklaşmış durumda. 3 milyon da Suriye’nin kuzeyinde bulunanlara Türk milleti bakıyor ve besliyor. 11 milyon insan var. Artık yeter diyoruz ve ülkelerine dönmelerinin zamanının geldiğinin söylüyoruz.

Anadolu Kalesi projesi
Biz Zafer Partisi olarak bir sene içerisinde bu dönüşü gerçekleştirecek, adını Anadolu Kalesi dediğimiz projemizi hazırladık ve Türk milletine de bu projeyi önümüzdeki günlerde detaylı bir şekilde sunacağız. Bu konudaki kararlılığımızın bir ifadesi ve burada saldırıya uğrayan gençlerimizin hayatını kaybeden ve yaralanan gençlerimiz de unutmadığımızın bir göstergesi olarak yanımızda getirdiğimiz o boş bavulu bu parkta bırakarak ayrılacağız.


“Boş bavul birilerinin gitmesi gerektiğini göstermeli”  
Bu boş bavul artık birilerinin bavullarını toplayıp ülkesine dönmesinin zamanının geldiğini göstermeli.  Biz Suriyelilere, Afganlara ve diğerlerine karşı Zafer Partisi olarak bir düşmanlığı temsil etmiyoruz. Ülkemize turist olarak gelsinler ve misafir edelim. Turist olarak biz de onları ülkelerinde ziyaret etmek isteriz. Ama hiç kimseyle Aziz Türk vatanını paylaşmayız. Bu boş bavul Suriyelilerin vatanlarına dönmek için hazırlanma vaktinin geldiğini herkese göstermeli. Biz hazırlıklarımızı yaptık ve Türk halkının yüzde 90’ı Suriyelilerin vatanlarına dönmesini istiyor. Bu konuda da Türk milletinin iradesini Zafer Partisi tek başına değiştirdi. İktidar da bu süreçte beraber gidebilir. ”  açıklamasında bulundu.

Ümit Özdağ, Zafer Partisi divan üyeleri ve Ankara il başkanlığı mensuplarından oluşan bir heyetle Önder Mahallesi esnafını ziyaret etti. Annesi ve Babası Halep’te yaşayan Suriyeli bir genç ile sohbet eden Prf. Dr. Ümit Özdağ, sorduğu soru karşısında ilginç bir cevap aldı.

Prf. Dr. Ümit Özdağ, “Burada yiyorsun, içiyorsun, sağlık hizmeti alıyorsun, para kazanıyorsun; Türkiye’nin başına bir şey gelse, Türkiye için savaşır mısın?”
Suriyeli sığınmacı, “Hayır savaşmam, neden savaşacağım”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet