ZÜHRE ile “Toprağın her tonu ile harmanlanan” yeni sezon

Muhafazakar modayı cesur kesim ve renklerle taçlandıran ZÜHRE’de, 2020-2021  Sonbahar – Kış trendinin renk ve modelleri netleşti.

Yayınlanma:
ZÜHRE ile “Toprağın her tonu ile harmanlanan” yeni sezon

Muhafazakar modayı cesur kesim ve renklerle taçlandıran ZÜHRE’de, 2020-2021  Sonbahar – Kış trendinin renk ve modelleri netleşti. Kaşe kürklü kabanlardan trençkotlara, spor şık takımlardan jeanlere pek çok alternatif ile gündüzden geceye efsane kombinler oluşturuluyor.

Pastel tonlarının sonbahar ve kış notalarını gardıroplara taşıyan ZÜHRE, yeni sezonda doğaya dönüş mottosu sergiliyor. 2020-2021  Sonbahar Kış koleksiyonu ile doğal tonları monokrom stille birleştiren ZÜHRE, yeni sezonda pastel tonlar, camel, haki, tarçın, vizon gibi renkleri şık monokrom stilin anahtarı yapıyor.

Yeni sezonun bir diğer öne çıkan kumaşı ve rengi ise jeanler… “Denim on denim” stilinin yapı taşı jeanler ile sonbahar kış sezonunda her an spor şıklık sizinle!

Her tarzın rahatça kombinleyebildiği Jean parçalar bazen tarçın rengi eşarp, haki trençkot ve beyaz bir gömlek ile casual günlük stilin ana hatlarını oluştururken şık bir stiletto ve ekose ceket ile toplantıların da gözdesi oluyor. Spor şık tarza sahip her kadının tercihi denimler ile yeni sezonun şık kombinleri sizin gardırobunuzdan çıkıyor.

2020-2021  sezonunda detayların ahenkli buluşması eşarplar ile can buluyor. Kazaklara kemer ve çantalara niş detay şapkalara ise ahenk katıyor. İster başörtüsü ister fular olarak kullanılabilen eşarplar; pastel tonlardan tarçın renklerine kadar sade bir kombine şık detay ve enerji katıyor.

Kadınların her yaş ve zevkte tercih ettiği denimler, kışlık kabanlar, sonbaharın ruhuna özel trençkotlar ile bu sezon, Sonbahar-Kış kombinleriniz gündüzden geceye ahenk içerisinde enerjinizi yansıtıyor. Zühre’den “Toprağın her tonu ile harmanlanan” şık bir sezon moda severleri bekliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet