173’ncü Yıldönümü Etkinliklerle Kutlandı

Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173’ncü Yıldönümü Etkinliklerle KutlandıTürk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, 10 Nisan günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında...

Yayınlanma:
173’ncü Yıldönümü Etkinliklerle Kutlandı

Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173’ncü Yıldönümü Etkinliklerle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, 10 Nisan günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtında Çelenk Sunma Töreni düzenlenmiştir.

[SLGF id=2265]

Çelenk Sunma Töreni İl Emniyet Müdür V. Sayın Ramazan Ahmet TAŞIR, Teşkilat Mensuplarımız, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Emekli Emniyet Mensuplarımız, Şehit, Gazi ve Malül Aileleri, Mahalle Muhtarları, Basın Mensupları ve Antalyalı Vatandaşlarımızın katılımları ile gerçekleşmiştir.

Çelenk Sunma Töreni’nin ardından İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR başkanlığında oluşan bir heyet Valilik Makamı’na ziyarette bulunarak Vali V. Sayın Hamdi BOLAT’ı ziyaret etmişlerdir.

Antalya Valiliğine yapılan ziyaretin ardından saat 11.00’da Uncalı Polis Şehitliğinde teşkilat mensuplarımızın yanı sıra, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Emekli Emniyet Mensuplarımız, Şehit, Gazi ve Malül Aileleri ve Dernek Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Basın Mensuplarının katılımı ile Anma Töreni düzenlenmiştir.

Anma Töreni’nde konuşan İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR; Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümünün coşkuyla kutlanıldığını, bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşayalım diye kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize dua etmek için burada toplanıldığını, mensubu olmaktan gurur duyduğu bu teşkilat için şehitlik mertebesine ulaşan tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla andığını ifade ederek Anıt Özel Defterini imzalamıştır.

Polis Şehitliğinde yapılan Anma Töreni ve şehitlerimiz için okunan duanın ardından saat 12.00’de Muratpaşa Camisi’nde şehitlerimizin anısına Mevlid’i Şerif okunmuştur.

İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR Saat 15.00’de Makamda personeli kabul etmiş saat 16.00’da ise çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri ile vatandaşlar, Sayın Ramazan Ahmet TAŞIR nezdinde tüm Antalya Polis Teşkilatı’nın Polis Günü’nü kutlamışlardır.

Kutlama ziyaretinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar, Antalya Polisinin Antalya’da huzur ve güvenliği sağlamak adına yaptığı tüm çalışmalardan ve yürütülen sosyal projelerden büyük memnuniyet duyduklarını, her daim Polis Teşkilatının yanında ve destek vermeye hazır olduklarını belirterek yapılan tüm hizmetler için teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde saat 18.00’de Sayın Vali V. Hamdi BOLAT, İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR, Askeri Erkan, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Şehit Aileleri ve Gaziler, Emekli Mensuplarımız ve vatandaşlarımızın katılımı ile Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın Açılış Töreni gerçekleştirilmiştir.

Açılış Töreni’nde konuşan İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR; Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173’ncü Yılını Kutlamanın gururunu yaşadığımız bu günde Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Yeni Hizmet Binası’nın açılışında teşkilatımızı yalnız burakmayan tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek, Antalya’nın en fazla dış göç alan ve en fazla kalabalık nüfusuna sahip (59) Mahalleden oluşan Kepez ilçesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yeni bir hizmet binası inşaa edildiğini, bu hizmet binasının yapımında emeği geçen, katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etmiş ve hem çalışan personele hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilemişlerdir.

Açılışta konuşan Vali V. Sayın Hamdi BOLAT ile Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 173’ncü yılını tekrar kutladıklarını, hizmit binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ve yeni hizmet binasının Kepez İlçesine hayırlı olmasını temenni etmişlerdir.

Açılış Töreninde ayrıca Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet kapasitesinin arttırılması ve hizmet standartlarının daha da yükseltilmesi amacıyla; Kepez Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği, Özdilek AVM, Trendy Tarım tarafından alınan (4) adet araç için Dernek Başkanı ve firma yöneticilerine katkılarından dolayı plaket takdim edilmiş, plaket takdiminden sonra açılış kurdelası kesilerek yeni hizmet binası gezilmiştir.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde saat 19.30’da Döşemealtı Sosyal Tesislerinde ilimizde ikamet eden Şehit Aileleri ile Gazi ve Görev Malülü Personelimiz onuruna yemek düzenlenmiştir.

Düzenlenen yemekte İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR; Vali V. Sayın Hamdi BOLAT’a ve protokülün değerli üyelerine Şehit Aileleri ile Gazi ve Görev Malülü Personelimiz onuruna hazırlanan soframıza eşlik ederek sıcak bir aile ortamı sağladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkürlerini ve saygılarını sunmuş, ayrıca teşkilatımızın 173’ncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan, bu bayrak ve tüm mukaddeslerimiz uğruna canlarını dün olduğu gibi bugün de seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini, aziz şehitlerimizin bize birer kutsal emanetleri olan saygıdeğer eş ve ailelerine, vazife malüllerimize ve gazilerimize de bu vesileyle en derin şükranlarını sunduğunu ifade etmişlerdir.

Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerinde Polis Teşkilatımızı yalnız bırakmayan tüm Antalya Halkına teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet