Antalya Milletvekili Kaya Sözünü Tuttu, Maaşının Hepsini Bağışladı

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manavgat'ta Hatipler Mahallesi'nde açılacak olan kırsaldaki üç yerleşim yerinden taşımalı eğitimle faaliyete geçecek Hatipler İlkokulu/Ortaokulu'na vefat eden eşi Eda Kaya adına Bilim, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı kurulmasına ilişkin protokol imzaladı ve bağışta bulundu. Ayrıca Kaya seçimden önce söz verdiği gibi görevi sona erene kadar Antalya'daki ihtiyaç sahibi okullara maaşının tamını bağışlayacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Antalya Milletvekili Kaya Sözünü Tuttu, Maaşının Hepsini Bağışladı

Milletvekili Aykut Kaya'nın Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile birlikte imzaladığı işbirliği protokolünün ilk adımı olarak, Manavgat Hatipler İlkokulu/Ortaokulu'nda 'Eda Kaya Bilim, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı' kurulacak. Hem ilkokul hem de ortaokul öğrencileri tarafından kullanılacak olan Eda Kaya Bilim, Fen ve Teknoloji Laboratuvarında öğrenciler bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip edebilme imkânına sahip olacak. Bu sayede öğrenciler arasındaki fırsat eşitliği sağlanacak. Laboratuvarda öğrenciler sanal gözlüklerle artırılmış gerçeklik çalışmalarına katılabilecek; girişim, teknoloji, matematik, fen, doğa, hava ve astronomi ile ilgili çalışmalar yapabilecek.

'SÖZ VERDİĞİM GİBİ MAAŞIMIN TAMAMINI BAĞIŞLIYORUM'

Antalya'da Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ilk kez kurulacak olan Eda Kaya Bilim, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı sayesinde öğrenciler köylerinden ülkesine ve dünyaya ulaşacak.


"Seçimden önce söz vermiştim, sözümü tutuyorum" diyen Antalya Milletvekili Kaya, "Milletimizi temsil etme görevim sona erene kadar maaşımın tamamını Antalyamızdaki ihtiyaç sahibi okullara bağışlıyorum. Antalya Valimiz Sayın Hulusi Şahin ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz ile imzaladığımız işbirliği protokolünün ilk adımı olarak, Manavgat Hatipler İlkokulu/Ortaokulu'nda 'Eda Kaya Bilim, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı'nı kuruyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet