Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden ayrılan Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Gökce, adaylık başvurusunu CHP İl Başkanlığı'na teslim etti.

Yayınlanma:
Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Buğra Gökce, İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Gökce, adaylık başvurusunu CHP İl Başkanlığı'na teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi ve başvurusunun ardından il binası önünde toplanan partililere hitap etti.

Gökçe'nin Adaylık Vaatleri ve Hedefleri

Gökçe, partililere yaptığı konuşmada, "Ben size emek vaat ediyorum, ben size çok çalışmayı vaat ediyorum" dedi ve İzmir'de en yüksek oyu alacaklarına olan inancını ifade etti. Kendisinin İzmir'e özgü bir hizmet anlayışı getirmek istediğini belirten Gökce, İzmir’i lider kent yapma hedefiyle yola çıktığını söyledi.

bugra-gokce-izmir-icin-resmen-aday-adayi-oldu-2.jpeg

Gökçe'nin İzmir’e Hizmet Vizyonu ve Geçmişi

Gökçe, "İzmir benim 2008’de ilk defa atandığım, eşsiz hizmet şehrimdir. Şimdi yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu güzel şehre İzmir’den hizmet etmek" ifadelerini kullandı. Türkiye'de ilk defa doktoralı, akademik kariyer sahibi bir şehir plancısı olarak büyükşehir belediye başkanlığına aday olduğunu belirten Gökce, İzmir’in her köşesine hizmet etme arzusu içinde olduğunu vurguladı. Gökce, İzmir'in karşı karşıya olduğu deprem, ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmek için büyük emek vereceğini ifade etti. Gökce, 2017-2022 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmıştı ve bu deneyimini yeni görevine taşımak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet